Δωρεάν εφαρμογές iPhone για μία ημέρα: Infinity Blade, Speedometer & Light Screen (02/07)

Δωρεάν εφαρμογές iPhone για μία ημέρα: Infinity Blade, Speedometer & Light Screen (02/07)
ired.gr

Κατεβάστε το original Infinity Blade, αποκτήστε μια πρωτότυπη εφαρμογή GPS και διαχειριστείτε τα screenshots σας, με τις προσφορές της ημέρας (02/07/2015).

Infinity Blade

by Chair Entertainment Group

 ired iphone free apps 01

Ξεκινάμε τις σημερινές μας προτάσεις μας με ένα κλασικό πλέον παιχνίδι για iOS. Μπορεί πλέον να έχουμε φτάσει στην τρίτη έκδοση του παιχνιδιού, αλλά με την προσφορά που “τρέχει” έχουμε την ευκαιρία να κατεβάσουμε και να δοκιμάσουμε την πρώτη του έκδοση, που ξεκίνησαν όλα. Το παιχνίδι ξεχωρίζει για τα εξαιρετικά, ατμοσφαιρικά γραφικά του αλλά και για την μικρή “ελευθερία κινήσεων” που προσφέρει στον ήρωά μας. Σε κάθε περίπτωση, θα το ευχαριστηθείτε, και κυρίως οι κάτοχοι παλαιότερων συσκευών, όπως το iPhone 3GS!

Η κανονική τιμή της είναι 6€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Speedometer

by Harmony Software UK

 ired iphone free apps 02

Συνεχίζουμε με μια πρωτότυπη GPS εφαρμογή. Με το Speedometer έχουμε τη δυνατότητα, τοποθετώντας τη συσκευή μας στη θέση του GPS στο αυτοκίνητο, να βλέπουμε την πλοήγησή μας στον χάρτη, ταυτόχρονα να κάνουμε εγγραφή video αλλά και να ειδοποιούμαστε όταν ξεπερνάμε τα όρια ταχύτητας, που εμείς έχουμε επιλέξει. Η εφαρμογή με ένα όμορφο και πρακτικό εφέ “ξεθωριάσματος”, μας εμφανίζει ταυτόχρονα και τον χάρτη αλλά και το υλικό που συλλαμβάνουμε με την κάμερα. Είναι αρκετά πρωτότυπη, δοκιμάστε τη τώρα που είναι σε προσφορά.

Η κανονική τιμή της είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Light Screen

by Junyu Kuang

 ired iphone free apps 03

Αρκετές φορές χρειάζεται να πάρουμε ένα screenshot (αποτύπωση οθόνης), είτε για να δείξουμε κάτι σε έναν φίλο μας, είτε για να θυμηθούμε κάτι αργότερα. Όμως, όλες αυτές οι φωτογραφίες, αποθηκεύονται στην εφαρμογή Φωτογραφίες. Λογικά, εκεί θέλουμε μόνο να βλέπουμε μόνο τις φωτογραφίες μας και όχι τα screenshots που έχουμε τραβήξει. Η συγκεκριμένη εφαρμογή αναλαμβάνει να “απομονώσει” τα σχετικά αρχεία, να τα “κρύψει” από τις υπόλοιπες φωτογραφίες μας και να τα ενσωματώσει στην εφαρμογή. Πιο απλά, μέσα στην εφαρμογή “Φωτογραφίες”, να συναντάμε μόνο φωτογραφίες και όχι αποτυπώσεις οθόνης. Η εφαρμογή θα αναγνωρίσει αυτόματα και άμεσα ποια είναι αυτά τα αρχεία και εμείς καλούμαστε να επιλέξουμε την μεταφορά τους εντός της εφαρμογής.

Η κανονική τιμή της είναι 4€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »