iOS 9 Εντός: Όλες οι αλλαγές στην προεγκατεστημένη εφαρμογή Σημειώσεις

iOS 9 Εντός: Όλες οι αλλαγές στην προεγκατεστημένη εφαρμογή Σημειώσεις
ired.gr

Δείτε όλες τις αλλαγές που αναμένουμε στην αναβαθμισμένη εφαρμογή Σημειώσεις.

H προεγκατεστημένη εφαρμογή Σημειώσεις, δέχθηκε μία σημαντική αναβάθμιση στην έκδοση iOS 9 του λειτουργικού συστήματος της Apple, επιτρέποντας στους χρήστες να σχεδιάζουν τις ιδέες τους, να εισάγουν φωτογραφίες και εικόνες, να συμπεριλαμβάνουν εξωτερικούς συνδέσμους και πολλά ακόμη, καθιστώντας τη, μία πλήρως εξοπλισμένη εφαρμογή σημειώσεων.

ired ios9 notes 01

Στην πρώτη δοκιμαστική έκδοση, η οποία διατέθηκε στους προγραμματιστές στις αρχές του μήνα, φαίνεται πως οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν χρήση ενός εικονικού πλήκτρου στο κάτω μέρος της οθόνης ενός iPhone ή iPad, προκειμένου να αρχίσουν να σχεδιάζουν. Με την επιλογή αυτή, μια σειρά από εργαλεία σχεδιασμού θα εμφανίζονται, όπως στυλό, σήμανση, μολύβι, μαζί με έναν χάρακα για το σχεδιασμό ευθειών γραμμών.

Διαβάστε επίσης: iOS 9 Εντός: Όλες οι βελτιώσεις πληκτρολογίου, cut / copy / paste και QuickType

Στη συσκευή iPad ή κατά το σχεδιασμό σε συσκευή iPhone με οριζόντιο προσανατολισμό, στην εφαρμογή Σημειώσεις σε λειτουργικό iOS 9, εμφανίζονται επίσης μια σειρά από επιλογές χρωμάτων μεταξύ αυτών, μαύρο, γκρι, σκούρο μπλε, γαλάζιο, πράσινο, κίτρινο, πορτοκαλί και κόκκινο. Επιπλέον θα συναντήσετε και μία γόμα.

ired ios9 notes 02

Η εφαρμογή Σημειώσεις, διαθέτει επίσης ένα ειδικό πλήκτρο κάμερας στο κάτω μέρος της οθόνης, όπου ο χρήστης μπορεί να εισάγει μία φωτογραφία από την βιβλιοθήκη φωτογραφιών ή να κάνει μία νέα λήψη. Μια νέα επιλογή για τη δημιουργία λιστών, είναι διαθέσιμη στην εφαρμογή επίσης εντός της εφαρμογής Σημειώσεις.

Εάν επιθυμείτε να αποθηκεύσετε μία ιστοσελίδα στην προεγκατεστημένη εφαρμογή, δεν έχετε παρά να κάνετε χρήση του εικονιδίου με τον γκρι σταυρό, στην κορυφή του πληκτρολογίου QuickType. Ένα διευρυμένο μενού περιλαμβάνει μία ποικιλία από διαφορετικές επιλογές μεγέθους γραμματοσειρών, όπως Τίτλος, επικεφαλίδα, περιεχόμενο, λίστα επιλογής, λίστα bulletbed, λίστα με παύλες και αριθμημένη λίστα.

Διαβάστε επίσης: iOS 9 Εντός: Νέα χαρακτηριστικά στην εφαρμογή Χαρτών της Apple

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »