Προσωρινά free εφαρμογές για iPhone: I, Gladiator, ProShot & Quantum Galaxy HD (30/06)

Προσωρινά free εφαρμογές για iPhone: I, Gladiator, ProShot & Quantum Galaxy HD (30/06)
ired.gr

Δώστε επικές μάχες, συλλάβετε τις φωτογραφίες σας σαν να είχατε μία DSLR φωτογραφική μηχανή και δώστε μάχες στο διάστημα με τις προσφορές της ημέρας (30/06/2015).

I, Gladiator

by Burlington Trading Limited

 ired iphone free apps 01

Ξεκινάμε τις σημερινές μας προτάσεις με ένα αρκετά μεγάλο σε μέγεθος παιχνίδι (1,34 GB), που όμως μας υπόσχεται εντυπωσιακό gameplay, με βάθος. Επειδή αναμένεται η προσφορά να λήξει από στιγμή σε στιγμή θα σας προτείναμε να το κατεβάσετε άμεσα και αν δεν σας αρέσει να το διαγράψετε. Τα γραφικά του είναι πολύ καλά και διαθέτει multiplayer mode. Διαθέτει 80 επίπεδα και πάνω από 100 πραγματικά όπλα από όλες τις ιστορικές εποχές. Αυτό που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι η εκπληκτική απόδοσή του και σε παλαιότερες συσκευές.

Η κανονική τιμή της είναι 3€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ είναι βελτιστοποιημένη για τα iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus.

ProShot

by Edward Kezeli

 ired iphone free apps 02

Συνεχίζουμε με μια εφαρμογή σύλληψης φωτογραφιών. Ο λόγος που με έκανε να την κατεβάσω αρχικά, είναι η δυνατότητά της για λήψη φωτογραφιών απ’ευθείας σε λόγο 16:9 (και να μην χρειάζεται σε δεύτερο χρόνο να κάνω τη σχετική επεξεργασία). Η εφαρμογή επίσης διαθέτει προεγκατεστημένες επιλογές, ημιαυτόματο mode αλλά και τη δυνατότητα να ορίσουμε εμείς πάρα πολλές παραμέτρους, σαν να είχαμε μια DSLR φωτογραφική μηχανή.

Η κανονική τιμή της είναι 3€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ είναι βελτιστοποιημένη για τα iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus. Η προσφορά διαρκεί έως και τις 3 Ιουλίου.

Quantum Galaxy HD

by Miles Godspeed

 ired iphone free apps 03

Η τελευταία πρότασή μας για σήμερα αφορά ένα παιχνίδι που μας δυσκόλεψε αρκετά, αλλά εντυπωσιαστήκαμε από τα γραφικά του. Επειδή το ότι δυσκολεύτηκα μάλλον έχει να κάνει και με τις πολύ γρήγορες σκηνές και την... ηλικία μου, θεωρώ πολύ πιθανό οι νεότεροι αναγνώστες μας να μπορέσουν να το “δαμάσουν”. Επιλέξτε το διαστημόπλοιό σας και ξεκινήστε ένα γρήγορο ταξίδι στο διάστημα, όσο δηλαδή σας αφήσουν τα εχθρικά σκάφη. Σημειώστε πως έως οι δημιουργοί να διορθώσουν κάποια bugs, προσφέρουν όλες τις αγορές μέσα από την εφαρμογή, δωρεάν.

Η κανονική τιμή της είναι 20€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ είναι βελτιστοποιημένη για το iPhone 5.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »