Κατεβάστε δωρεάν παιχνίδια: SBK15, SONIC RUNNERS & Dude Perfect 2

Κατεβάστε δωρεάν παιχνίδια: SBK15, SONIC RUNNERS & Dude Perfect 2
ired.gr

Επιλέξαμε από τα charts του ελληνικού App Store 3 δωρεάν παιχνίδια που έχουν κερδίσει τους Έλληνες χρήστες: SBK15, SONIC RUNNERS & Dude Perfect 2

SBK15

by Digital Tales

 ired iphone free apps 01

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Ξεκινάμε σήμερα με ένα παιχνίδι που απευθύνεται στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Επιλέξτε από δεκάδες επώνυμα μοντέλα μηχανών και θρυλικών πρωταθλητών και τρέξτε στις καλύτερες πίστες του κόσμου. Ο χειρισμός δεν είναι εύκολος, αλλά είναι αρκετά ρεαλιστικός. Τα γραφικά είναι πολύ καλά, αν και θα προτιμούσαμε να είναι βελτιστοποιημένα και για την τελευταία γενιά iPhone, με μεγαλύτερη ανάλυση. Οι λάτρεις του είδους, θα ενθουσιαστούν!

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch και έχει βελτιστοποιηθεί για το iPhone 5.

SONIC RUNNERS

by SEGA CORPORATION

 ired iphone free apps 02

Συνεχίζουμε με μια πρόταση που απευθύνεται περισσότερο στους φαν της Sega. Με το Sonic Runners θα έχετε την ευκαιρία να οδηγήσετε με ασφάλεια τον Sonic στην μεγαλύτερη δυνατή απόσταση, κάνοντας άλματα τις κατάλληλες στιγμές. Φυσικά, καταφέρνοντας με τα άλματά σας να αρπάξετε πλήρη σετ νομισμάτων, διάφορα μπόνους όπως η αύξηση της ταχύτητας του ήρωά μας, θα βρίσκονται στην διάθεσή σας. Απλό και διασκεδαστικό, θα σας μεταφέρει πλήρως στο πνεύμα των κονσολών της Sega.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus.

Dude Perfect 2

by Miniclip.com

 ired iphone free apps 03

Η τελευταία πρότασή μας για σήμερα αφορά ένα παιχνίδι που αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε, έχοντας δει τις εξαιρετικές κριτικές των Ελλήνων χρηστών του App Store, οι οποίες “συνοδεύονται” από βαθμολογία 4,5 αστεριών. Το δοκιμάσαμε και καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως μάλλον είχαν δίκιο. Θα κληθείτε να ευστοχήσετε σε κάποιες... δύσκολες βολές σε μια μπασκέτα. Με εμπόδια και περίεργες διαδρομές. Ορίζετε την κλίση της βολής αλλά και την δύναμη. Αν και έχει αρκετά καρτουνίστικα γραφικά, θα το διασκεδάσετε πραγματικά.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch και έχει βελτιστοποιηθεί για το iPhone 5.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές, δωρεάν από το App Store!

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »