Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τι να κάνεις όταν δεν θέλεις το iTunes και αυτό ανοίγει αυτόματα

Τι να κάνεις όταν δεν θέλεις το iTunes και αυτό ανοίγει αυτόματα
ired.gr

Αν μισείτε το iTunes και δεν θέλετε να ανοίγει κάθε φορά που συνδέετε το iPhone στον υπολογιστή σας, υπάρχει τρόπος.

Το iTunes σας επιτρέπει να συγχρονίζετε όλα τα media στο iPhone, λειτουργεί ως music player αλλά σας παρέχει και πρόσβαση στο iTunes Store. Παρόλα αυτά, αν έχετε αποθηκευμένα όλα τα αρχεία σας στο iCloud, δεν υπάρχει λόγος να ανοίγετε το iTunes για συγχρονισμό. Προσωπικά δεν το χρησιμοποιώ ούτε για να ακούσω ηχητικά κομμάτια ή να δω videos. Στην πραγματικότητα, αν θέλετε την προσωπική μου άποψη, το iTunes μου είναι εντελώς άχρηστο.

Διαβάστε πως να βάλετε τραγούδια στο iPhone χωρίς το iTunes

Είναι τουλάχιστον ενοχλητικό, όμως ευτυχώς επιτέλους βρήκα τρόπο να το ξεφορτωθώ. Αν κι εσείς δεν χρησιμοποιείτε καθόλου το iTunes, διαβάστε παρακάτω τι πρέπει να κάνετε για να μην ανοίγει κάθε φορά που κάνετε plug in το iPhone.

  • Συνδέστε το κινητό σας με τον υπολογιστή.
  • Το iTunes θα ανοίξει αυτόματα.
  • Πατήστε το μικρό εικονίδιο που απεικονίζει ένα iPhone στην πάνω αριστερή πλευρά του iTunes. Θα ανοίξει μια σελίδα με τη γενική εικόνα του iPhone σας.

ired iphone get rid of itunes 01

  • Προς το τέλος της λίστας υπάρχει μια ρύθμιση που λέει «Αυτόματος συγχρονισμός όταν αυτό το iPhone είναι συνδεδεμένο». Αφαιρέστε το βελάκι από το κουτάκι, πατώντας το.

ired iphone get rid of itunes 02

  • Πατήστε εφαρμογή, κάτω δεξιά.

Αυτό ήταν όλο. Την επόμενη φορά που θα συνδέσετε το iPhone με τον υπολογιστή σας, το iTunes δεν θα ανοίξει αυτόματα. Μπορείτε να το ανοίξετε, χειροκίνητα, αν το χρειάζεστε, αναζητώντας στα εγκατεστημένα προγράμματα του υπολογιστή σας.

Διαβάστε πώς να διαγράψετε τα αντίγραφα ασφαλείας του iPhone..

Και για να προλάβω την ερώτηση: αφού δεν σου αρέσει το iTunes, ποιος ο λόγος να συνδέσεις το κινητό στον υπολογιστή; Η απάντηση είναι απλή: για να το φορτίσω.

Διαβάστε γιατί τα καλώδια lightning δυσλειτουργούν

Από mirelen.

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status