Προσωρινά free εφαρμογές για iPhone: Printability, OfficeSuite Premium & Baloon Mania (25/06)

Προσωρινά free εφαρμογές για iPhone: Printability, OfficeSuite Premium & Baloon Mania (25/06)
ired.gr

Μετατρέψτε ιστοσελίδες σε αρχεία pdf, παίξτε ένα παιχνίδι από τα παλιά και... απολαύστε την ησυχία σας, με τις δωρεάν εφαρμογές της ημέρας (25/06/2015).

Printability

by Ivan Brazhnikov

ired ios apps of the day 01

Ξεκινάμε τις σημερινές μας προτάσεις με μια εφαρμογή που μετατρέπει τις σελίδες που επισκεπτόμαστε μέσω του Safari σε αρχεία PDF. Μας εντυπωσίασαν οι δυνατότητές της, καθώς κατά την διάρκεια της δημιουργίας του αρχείου, έχουμε στη διάθεσή μας πολλές επιλογές επεξεργασίας της μορφοποίησής του. Σημειώστε πως μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής, και ενώ βρίσκεστε στη ιστοσελίδα που θέλετε να την μετατρέψετε, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το extension που θα έχει προστεθεί, στο υπομενού "share". Το αρχείο pdf αποθηκεύεται μέσα στην εφαρμογή. Πραγματικά εξαιρετική.

Η κανονική τιμή της είναι 3€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ είναι βελτιστοποιημένη για τα iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus.

OfficeSuite Premium

by Mobile Systems

ired ios apps of the day 02

Συνεχίζουμε με εφαρμογή που στην ουσία αποτελεί μια σουίτα γραφείου. Το OfficeSuite Premium αποτελεί μια αξιόπιστη και γρήγορη λύση επεξεργασίας εγγράφων που εκτός της υποστήριξης iCloud και εγγράφων της Microsoft, προσφέρει και συμβατότητα με αρχεία του OpenOffice. Πλήρης, σε προσφορά για λίγες ώρες και με ένα πανέμορφο και λειτουργικό περιβάλλον εργασίας. Την συνιστούμε!

Η κανονική τιμή της είναι 20€ (!) και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ είναι βελτιστοποιημένη για τα iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus.

Baloon Mania

by Unripe Grape

ired ios apps of the day 03

Η τελευταία πρότασή μας για σήμερα αφορά ένα παιχνίδι που προτείνουμε να έχετε στις συσκευές σας για τις... δύσκολες καταστάσεις. Όταν για κάποιο λόγο υπάρχει ένα παιδί στην παρέα σας το οποίο και πρέπει να ηρεμήσει, το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι σύμμαχός σας. Αφήστε το να "σκάει μπαλόνια" και να χαίρεται με την πανδαισία χρωμάτων του παιχνιδιού και χαρείτε την ησυχία σας. Τόσο απλά.

Η κανονική τιμή της είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ είναι βελτιστοποιημένη για τα iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »