Προσωρινά free εφαρμογές για iPhone: Instaflash, Data Widget & Eternity Wars (23/06)

Προσωρινά free εφαρμογές για iPhone: Instaflash, Data Widget & Eternity Wars (23/06)
ired.gr

Ελέγξτε πλήρως την κίνηση των δεδομένων σας με το "Data Widget". Οι τρεις δωρεάν εφαρμογές της ημέρας (23/06/2015).

Instaflash

by Anlei Technology Inc.

 ired iphone free apps of the day 01

Ξεκινάμε με μια "δυνατή" εφαρμογή που μας παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να επεξεργαστούμε τις φωτογραφίες μας. Μας άρεσε η πολύ χρήσιμη λειτουργία της χρήσης του ίδιου εφέ σε προηγούμενη και επόμενη φωτογραφία απλά με ένα άγγιγμα. Οι ρυθμίσεις που μπορείτε να "επηρεάσετε" είναι πραγματικά πολλές και η εφαρμογή θα καλύψει όσους θέλουν να έχουν ένα εργαλείο on the go για την επεξεργασία των φωτογραφιών τους.

Η κανονική τιμή της είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ είναι βελτιστοποιημένη για τα iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus.

Data Widget

by Jerry Jee

 ired iphone free apps of the day 02

Συνεχίζουμε με μία προσφορά που θεωρούμε πως πρέπει να εκμεταλλευτείτε άμεσα. Κατεβάστε το Data Widget και θα έχετε τον πλήρη έλεγχο των δεδομένων του προγράμματός σας. Θα ορίσετε το μηνιαίο σας συμφωνημένο όριο δεδομένων και την ημερομηνία που "γυρίζει" το πρόγραμμά σας. Μετά, η εφαρμογή αναλαμβάνει να σας ενημερώνει για τον όγκο των δεδομένων που έχετε χρησιμοποιήσει (δεν περιλαμβάνονται τα δεδομένα μέσω Wi-Fi) αλλά και να σας προειδοποιήσει όταν πλησιάζετε στην ολική κατανάλωσή τους. Σημειώστε πως η εφαρμογή διαθέτει και ένα πολύ χρήσιμο widget για άμεση πρόσβαση από το Κέντρο Γνωστοποιήσεων.

Όλες οι βαθμολογήσεις στο ελληνικό App Store είναι με 5 αστέρια.

Η κανονική τιμή της είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ είναι βελτιστοποιημένη για τα iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus.

Eternity Wars

by Dmitry Alaev

 ired iphone free apps of the day 03

Η τελευταία πρότασή μας για σήμερα αφορά ένα παιχνίδι στρατηγικής, το Eternity Wars. Με εννέα επίπεδα δυσκολίας και ποικιλία "εχθρών" το παιχνίδι υπόσχεται ατέλειωτες ώρες ψυχαγωγίας. Το ταξίδι ξεκινάει από την εποχή των παγετώνων και θα σας ταξιδέψει ευχάριστα. Ειδικά τους φίλους των strategy games.

Η κανονική τιμή της είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ είναι βελτιστοποιημένη για τo iPhone 5.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »