Μιλήστε με 200 άτομα ταυτόχρονα

Μιλήστε με 200 άτομα ταυτόχρονα
ired.gr

Με αυτή την εφαρμογή μπορείτε να κάνετε chat με 200 από τους φίλους σας δωρεάν και ταυτόχρονα!

Η γνωστή εφαρμογή μηνυμάτων Line πρόσθεσε άλλη μια εφαρμογή στον κατάλογό της που συνεχώς μεγαλώνει, με το όνομα Popcorn Buzz που παρέχει δωρεάν συνομιλίες τύπου συνεδρίασης (conference). Όμως το ενδιαφέρον εδώ είναι το πόσοι άνθρωποι μπορούν να συνομιλήσουν ταυτόχρονα. Και ούτε λίγο, ούτε πολύ, το Popcorn Buzz δέχεται μέχρι και 200 άτομα σε μια και μόνη συνομιλία!

Η σκέψη και μόνο να προσπαθεί κανείς να ελέγξει μια συνομιλία μιας ομάδας 200 ατόμων είναι κάπως τρομακτική και αμφιβάλλουμε ότι θα το προσπαθήσει κάποιος (τουλάχιστον όχι συχνά), αλλά είναι ένα πειρασμός το να δοκιμάσουμε τουλάχιστον και από την άλλη μεριά δεν παύει να είναι μια καλή δυνατότητα για τηλεφωνήματα μεταξύ περισσότερων των 2 ή 3 ατόμων - όπως για παράδειγμα μια οικογένεια που θέλει να επικοινωνήσουν όλοι μαζί ταυτόχρονα - άλλα και για επιχειρήσεις βέβαια.

 ired ios apps line 01

Προκειμένου να μπορούμε να καταλάβουμε ποιος μιλάει σε μια τόσο μεγάλη ομάδα, το Popcorn Buzz εμφανίζει ένα πράσινο δείκτη δίπλα στην εικόνα του αντίστοιχου ατόμου. Η πρόσθεση ενός ατόμου που δε βρίσκεται ήδη στις επαφές στο Line γίνεται απλά με το διαμοιρασμό μιας προσωπικής διεύθυνσης (URL).

Οι κλήσεις μπορούν να γίνουν μέσω Wi-Fi, που είναι και δωρεάν, και ούτε η εφαρμογή, ούτε η μορφοποίησή της (setup process) θα σας στοιχίσουν κάτι. Αν ήδη διαθέτετε το Line, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Popcorn Buzz με τον ίδιο λογαριασμό και θα συγχρονιστούν αυτόματα οι λίστες των φίλων σας. Η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιήσει επίσης τα 3G και 4G δίκτυα, αλλά αυτό θα είναι εις βάρος του προγράμματός σας καθώς θα καταναλώνει τα δωρεάν ΜΒ ή χρόνο που σας δίνει ο πάροχός σας.

Αυτή τη στιγμή η εφαρμογή λειτουργεί σε Android συσκευές έκδοσης 4.0 και άνω, αλλά η Line εργάζεται πυρετωδώς και για μια iOS έκδοση που σύντομα θα είναι διαθέσιμη. Η εταιρία επίσης σχεδιάζει να προσθέσει νέες δυνατότητες στο Popcorn Buzz περιλαμβανομένων των βίντεο κλήσεων που θα ανταγωνιστούν έτσι το Skype και το Google's Hangouts.