Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κατεβάστε δωρεάν παιχνίδια: The Sims FreePlay, Fifa 15 Ultimate Team & Fast & Furious: Legacy (22/6)

Κατεβάστε δωρεάν παιχνίδια: The Sims FreePlay, Fifa 15 Ultimate Team & Fast & Furious: Legacy (22/6)
ired.gr

Επιλέξαμε από τα charts του ελληνικού App Store 3 δωρεάν παιχνίδια που έχουν κερδίσει τους Έλληνες χρήστες: The Sims FreePlay, Fifa 15 Ultimate Team & Fast & Furious: Legacy

The Sims FreePlay

by Electronic Arts

 ired iphone free apps of the day 01

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Ξεκινάμε σήμερα με ένα διάσημο franchise. Με το The Sims FreePlay (το οποίο σημειωτέον πως έχει πάνω από 100 εκατομμύρια downloads), μας παρέχεται η δυνατότητα να συνδεθούμε δωρεάν και σε live περιβάλλον με μια από τις μεγαλύτερες κοινότητες παγκοσμίως. Δημιουργήστε Sims όπως εσείς θέλετε, μεταμορφώστε το "σπίτι" σας, κάντε νέους "φίλους" και απολαύστε τον μαγικό κόσμο των Sims, δωρεάν. Δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε αγορές αντί εφαρμογών (είναι διαθέσιμες), το παιχνίδι προχωράει και χωρίς αυτές.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch και η βαθμολογία της είναι 4,5 αστέρια στο ελληνικό App Store. Έχει βελτιστοποιηθεί για iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus.

Fifa 15 Ultimate Team

by EA Sports

 ired iphone free apps of the day 02

Είμαι τύπος "PRO". Οι λάτρεις του είδους, κατάλαβαν. Αλλά το iOS δεν είναι ούτε XBox ONE, ούτε PS4, όπου η Konami με το Pro Evolution Soccer έκανε πραγματικά καλή δουλειά. Στο iOS δεν έκανε. Εδώ η επιλογή (πλέον) είναι μία. Το Fifa. Δυστυχώς. Αν θέλετε να παίξετε ποδοσφαιράκι στο iOS κατεβάστε το και δεν θα το μετανιώσετε. Με βελτιωμένο χειρισμό αλλά και την δυνατότητα να χτίσετε την αγαπημένη σας ομάδα, πραγματικά θα το ευχαριστηθείτε. Θα χρειαστεί να έχετε αρκετό διαθέσιμο χώρο στην συσκευή σας, καθώς η εφαρμογή είναι αρκετά μεγάλη σε μέγεθος (1,1GB).

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch και η βαθμολογία της είναι 4 αστέρια. Έχει βελτιστοποιηθεί για iPhone 5, & iPhone 6.

Fast & Furious: Legacy

by Kabam

 ired iphone free apps of the day 03

Η τελευταία πρότασή μας για σήμερα αφορά ένα πολύ δυνατό franchise. Στον χώρο του κινηματογράφου, αλλά και των αγώνων αυτοκινήτου σε video games. Ανεβάστε την αδρεναλίνη σας με πάνω από 50 διαθέσιμα αυτοκίνητα, διεθνείς προορισμούς και πολλαπλά game modes. Οι φίλοι της ταχύτητας αποκλείεται να μείνουν παραπονεμένοι. Μέγεθος 475MB.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch με πολύ καλές κριτικές στο ελληνικό App Store. Έχει βελτιστοποιηθεί για iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές, δωρεάν από το App Store!


Δοκιμάζουμε για εσάς και σας προτείνουμε δωρεάν παιχνίδια από τις κορυφαίες θέσεις του ελληνικού App Store.

1 The Sims FreePlay

by Electronic Arts

 ired iphone free apps of the day 04

Download

2 Fifa 15 Ultimate Team

by EA Sports

 ired iphone free apps of the day 05

Download

3 Fast & Furious: Legacy

by Kabam

 ired iphone free apps of the day 06

Download

από Kostthem

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status