Δωρεάν Εφαρμογές iPhone: Airlifter X, Godfire: Rise of Prometheus & Scanbot Document (20/06)

Δωρεάν Εφαρμογές iPhone: Airlifter X, Godfire: Rise of Prometheus & Scanbot Document (20/06)
ired.gr

Μη χάσετε (μεταξύ άλλων) το καταπληκτικό "Godfire: Rise of Prometheus", με τις δωρεάν εφαρμογές της ημέρας (20/06/2015)

Airlifter X

by Norma Beatriz Ramos Castelo

 ired ios apps of the day 01

Ξεκινάμε με ένα παιχνίδι που μας δυσκόλεψε αρκετά, αλλά μας θύμισε εποχές R-Type στον ZX Spectrum. Στο Airlifter X καλείστε να χειριστείτε το σκάφος σας κατά τέτοιο τρόπο που να καταφέρετε και να αποφύγετε τα εχθρικά σκάφη αλλά και να συλλέξετε νέα όπλα, ανθρώπους και καύσιμα. Το παιχνίδι σκρολάρει από αριστερά προς τα δεξιά και η κίνηση του σκάφους σας ελέγχεται από ένα εικονικό joustick στην κάτω αριστερά πλευρά της οθόνης.

Η κανονική τιμή της είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ είναι βελτιστοποιημένη για τo iPhone 5.

Godfire: Rise of Prometheus

by Vivid Games S.A.

 ired ios apps of the day 02

Η επόμενη πρότασή μας είναι ένα action - adventure game με καταπληκτικά γραφικά. Η εφαρμογή στο ελληνικό App Store έχει βαθμολογηθεί με 4 αστέρια, όχι τυχαία. Θα εμπλακείτε σε επικές μάχες με πολύ σκληρούς εχθρούς, θα μπορέσετε να κινηθείτε ελεύθερα σε πολύ καλοσχεδιασμένους "κόσμους", να παλέψετε στο Survival mode του παιχνιδιού αλλά και στο Time Attack mode. Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε πως το συγκεκριμένο παιχνίδι χαρακτηρίστηκε ως "Editor's Choice" από την συντακτική ομάδα του App Store.

Προτείνεται για ηλικίες 12+

Η κανονική τιμή της είναι 3€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ είναι βελτιστοποιημένη για τo iPhone 5 και το iPhone 6.

Scanbot Document

by doo Gmbh

 ired ios apps of the day 03

Τελειώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με μια εφαρμογή που αναλαμβάνει να μετατρέψει τις φωτογραφίες και τα έγγραφά σας σε αρχεία "pdf". Σας έχουμε κάνει ανάλογες προτάσεις στο παρελθόν, αλλά θέλαμε να επανέλθουμε με μια εφαρμογή που να υποστηρίζει την Ελληνική γλώσσα. Το Scanbot Document είναι πλήρες και δεν θα χρειαστεί να κατεβάσετε την Pro έκδοση (βελτιώνει την διαδικασία σάρωσης). Δοκιμάστε το!

Η κανονική τιμή της είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ είναι βελτιστοποιημένη για τo iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »