iOS 9 Εντός: Παράταση ζωής της μπαταρίας σε iOS συσκευές

iOS 9 Εντός: Παράταση ζωής της μπαταρίας σε iOS συσκευές
ired.gr

3 επιπλέον ώρες λειτουργίας θα μας προσφέρει το νέο λειτουργικό σύστημα της Apple, iOS 9.

Πολλά χαρακτηριστικά πλέον στα smartphones δεν χρήζουν ανάγκης αναβάθμισης. Υπάρχουν όμως κάποια που βρίσκονται ακόμη στην αρχή. Η βελτίωση της ζωής της μπαταρίας επιδέχεται ακόμη πολλές παρεμβάσεις προκειμένου να επιμηκυνθεί. Η Apple έρχεται να προσθέσει ένα ακόμη βήμα προς την σωστή κατεύθυνση στο επερχόμενο λειτουργικό σύστημα, iOS 9 των συσκευών iPhone - iPad ή iPod touch.

Διαβάστε επίσης: iOS 9: Το iCloud Drive απέκτησε τη δική του εφαρμογή

Στο νέο λειτουργικό, εφαρμογές και χαρακτηριστικά έχουν βελτιστοποιηθεί, προκειμένου να παρέχουν μείωση στην κατανάλωση ενέργειας, προσφέροντας μία επιπλέον ώρα ζωής. Για παράδειγμα στο λειτουργικό σύστημα iOS 9, το iPhone κάνοντας χρήση του proximity sensor και της αυτόματης φωτεινότητας, θα αποτρέπεται η ενεργοποίηση της, όταν η συσκευή είναι στραμμένη με την οθόνη προς τα κάτω.

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό με τίτλο λειτουργία σε "Low Power Mode", θα είναι ικανό να παρατείνει τη λειτουργία της συσκευής για τρεις ολόκληρες ώρες. Αυτό θα επιτυγχάνεται με περιορισμό της δραστηριότητας δικτύου, και επιδόσεων. Έχοντας θέσει τη συσκευή σε λειτουργία "Low Power Mode", τα μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, θα λαμβάνονται μόνο με την είσοδο στην εφαρμογή, οι εφαρμογές δεν θα ενημερώνονται αυτόματα στο παρασκήνιο, δεν θα μπορεί να γίνει λήψη εφαρμογών, απενεργοποιείται το εφέ κίνησης, μειώνεται η φωτεινότητα, οι ταχύτητες δικτύου και η συνολική επίδοση της συσκευής.

ired ios9 inside energy 01

Διαβάστε επίσης: iOS 9 : Τα πιο σημαντικά νέα χαρακτηριστικά!

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »