Αλλάξτε τη συσκευή με την οποία διαμοιράζεστε την τοποθεσία σας

Αλλάξτε τη συσκευή με την οποία διαμοιράζεστε την τοποθεσία σας
ired.gr

Εάν δεν γνωρίζετε πως να αλλάξετε την συσκευή που μοιράζετε την τοποθεσία σας, εμείς είμαστε εδώ.

Eάν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία "κοινής χρήσης τοποθεσίας μου" με τα μέλη της οικογένειά σας ή τους φίλους σας, θα θέλατε να είστε σίγουροι πως το πράττετε από τη σωστή συσκευή.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους επιθυμείτε να διαμοιραστείτε την τοποθεσία σας μέσω της εφαρμογής Μηνυμάτων ή της εφαρμογής Εύρεση φίλων.

Διαβάστε επίσης: Τι είναι το Family Sharing και ποια η διαδικασία ενεργοποίησης του;

Το να μοιραστείτε την τοποθεσία που βρίσκεστε με κάποιον φίλο σας, είναι πολύ πιο εύκολο και γρήγορο, από το να πληκτρολογήσετε τη διεύθυνσή σας με το χέρι. Εάν χρησιμοποιείτε περισσότερες από μία συσκευές iOS, για παράδειγμα iPhone και iPad, ίσως να επιθυμείτε να αλλάξετε τη συσκευή που χρησιμοποιείτε για να ανταλλάσσετε τοποθεσίες.

Η λειτουργία κοινής χρήσης, είναι διαθέσιμη σε όλες τις τελευταίες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος της Apple, αλλά για να χρησιμοποιήσετε τα νέα χαρακτηριστικά όπως κοινή χρήση μέσω Family Sharing, θα πρέπει να τρέχει iOS 8 ή νεότερη έκδοση. Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε πως εάν έχετε ενταχθεί σε μία ομάδα Family Sharing, το κάθε μέλος στην ομάδα μπορεί να δει που βρίσκονται όλες οι συσκευές σας, μέσω της Εύρεσης iPhone.

Ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα που θα σας υποδείξουμε, θα είστε σε θέση να επιλέξετε τη συσκευή συνεχής παρακολούθησης στην εφαρμογή Μηνύματα, για παράδειγμα. Θα συνιστούσαμε ως προεπιλεγμένη συσκευή εντοπισμού θέσης, να ορίζατε μία συσκευή που είναι συνέχεια μαζί σας και αυτή είναι φυσικά για τους περισσότερους από εσάς, το iPhone.

Διαβάστε επίσης: Μεταφορά μουσικής από μία συσκευή iPhone σε μία άλλη, εύκολα και με ασφάλεια

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »