Προσωρινά Free Εφαρμογές για iPhone: Pocket Studio, Phone+ & Astro Dodge (19/06)

Προσωρινά Free Εφαρμογές για iPhone: Pocket Studio, Phone+ & Astro Dodge (19/06)
ired.gr

Δημιουργήστε το δικό σας τραγούδι, κρύψτε διακριτικά τις φωτογραφίες και τα video σας και παίξτε ένα ευχάριστο παιχνίδι, με τις δωρεάν εφαρμογές της ημέρας (19/06/2015)

Pocket Studio

by XME Inc.

 ired ios app of the day 01

Έφτασε (επιτέλους) η Παρασκευή και ξεκινάμε με μια εφαρμογή που θα λατρέψουν οι φαν της μουσικής παραγωγής. Το Pocket Studio μας επιτρέπει να χρησιμοποιήσουμε έως και 96 διαφορετικά κανάλια ταυτόχρονα, κάτι που φυσικά έχει να κάνει και με την συσκευή που χρησιμοποιούμε. Αμέτρητα εφέ και επιλογές ηχογράφησης μας βοηθούν να δημιουργήσουμε ένα πλήρες μουσικό έργο. Η εφαρμογή έχει δυστυχώς αρκετές διαφημίσεις, αλλά αυτό που προσφέρει (τουλάχιστον όσο είναι σε προσφορά), αξίζει.

Η κανονική τιμή της είναι 5€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ είναι βελτιστοποιημένη για τα iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus.

Phone+

by Ruitao CAI

ired ios app of the day 002

Συνεχίζουμε με μια πρόταση που μας ενθουσίασε. Το Phone+ αναλαμβάνει όχι μόνο να κρύψει τις πριβέ φωτογραφίες και τα videos σας, αλλά και κανείς να μην υποψιαστεί καν πως έχετε μπει σε αυτή τη διαδικασία. Η ονομασία της εφαρμογής αλλά και ο ...dialer που εμφανίζεται κατά το άνοιγμά της, δεν προδίδουν την πραγματική χρησιμότητά της. Πληκτρολογήστε τον κωδικό σας, πατήστε την δίεση και αντί η συσκευή να κάνει κλήση, ανοίγει ένα "κρυφό" περιβάλλον που περιλαμβάνει την ...προσωπική σας συλλογή.

Η κανονική τιμή της είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ είναι βελτιστοποιημένη για τo iPhone 5.

Astro Dodge

by Simple Fun

 ired ios app of the day 02

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις της εβδομάδας με ένα απλό και αρκετά ευχάριστο παιχνίδι. Στο Astro Dodge καλείστε να μετακινήσετε με ασφάλεια το μικρό, στρογγυλό σας "σκάφος", αποφεύγοντας τις εχθρικές βολές και τα εμπόδια. Στην διάθεσή σας και η υπηρεσία τηλεμεταφοράς για τις πολύ δύσκολες καταστάσεις. Το παιχνίδι δεν έχει ιδιαίτερο βάθος, αλλά είναι εύκολο, ευχάριστο και με ξεχωριστή "οκτάμπιτη" μουσική.

Η κανονική τιμή της είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ είναι βελτιστοποιημένη για τo iPhone 5.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »