Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι δωρεάν εφαρμογές της ημέρας (18/06/2015): Path Input, Motion Tennis & Ask Math Studio

Οι δωρεάν εφαρμογές της ημέρας (18/06/2015): Path Input, Motion Tennis & Ask Math Studio
ired.gr

Γράψτε κείμενο ταχύτατα με ένα νέο πληκτρολόγιο, παίξτε τένις χρησιμοποιώντας το iPhone σας ως ρακέτα και εκτελέστε εύκολα μαθηματικές πράξεις με τις δωρεάν εφαρμογές της ημέρας (18/06/2015)

Path Input

by TopApp

 ired ios apps of the day 01

Ξεκινάμε με μια εφαρμογή που προσθέτει ένα πληκτρολόγιο με συρόμενη μέθοδο εισαγωγής. Για καιρό οι Έλληνες χρήστες του App Store ζητούσαν την υποστήριξη της Ελληνικής γλώσσας, κάτι που έγινε με update από τους developers. Αν τα εικονικά πληκτρολόγια τύπου "Swype" σας εξυπηρετούν, πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε το Path Input, τώρα που είναι δωρεάν. Εσείς επιλέγετε αν θέλετε ανοικτό ή σκούρο το χρώμα του πληκτρολογίου και η εφαρμογή θα "κανονίσει" ακόμα και το θέμα της αυτόματης τοποθέτησης των κενών χαρακτήρων.

Η κανονική τιμή της είναι 4€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ είναι βελτιστοποιημένη για τα iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus. Η προσφορά διαρκεί έως και τις 22 Ιουνίου 2015.

Motion Tennis

by ROLOCULE GAMES PRIVATE

 ired ios apps of the day 02

Συνεχίζουμε με μια πρόταση που απευθύνεται κυρίως στους κατόχους Apple TV. Με το Motion Tennis μπορούμε να παίξουμε τένις στην μεγάλη οθόνη του σπιτιού μας. Με την λειτουργία Airplay Mirroring το τηλέφωνό μας στέλνει το σήμα στη συσκευή Apple TV και το iPhone γίνεται το χειριστήριο, σαν το Nintendo Wii. Προσοχή, φροντίστε να κρατάτε το iPhone σας γερά!!!

Η κανονική τιμή της είναι 5€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ είναι βελτιστοποιημένη για τo iPhone 5.

Ask Math Studio

by Pomegranate Apps

 ired ios apps of the day 03

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με μια εφαρμογή που υπόσχεται να μας λύσει τα χέρια όταν το πρόβλημα είναι μαθηματικής φύσεως. Καλούμαστε να γράψουμε σε "νορμάλ" γλώσσα την μαθηματική πράξη που θέλουμε να επιλύσουμε και η εφαρμογή αναλαμβάνει τα υπόλοιπα για εμάς. Μοναδικό μειονέκτημά της, η μη υποστήριξη της Ελληνικής γλώσσας. Για τους καλούς γνώστες της Αγγλικής γλώσσας η εφαρμογή είναι "διαμάντι".

Η κανονική τιμή της είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ είναι βελτιστοποιημένη για τα iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!


Συνήθως οι προσφορές αυτές είναι αναπάντεχες, όπως και οι αλλαγές στην τιμή των εφαρμογών. Τις περισσότερες φορές η διάρκεια των προσφορών είναι 1-2 ημέρες, αλλά οι εταιρίες σπάνια μας ενημερώνουν επισήμως. Εάν γνωρίζουμε την διάρκεια της προσφοράς την αναφέρουμε στην σύντομη περιγραφή της εφαρμογής.

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη εάν οι τιμές αλλάξουν, ακόμη και εντός της ημέρας!

1 Path Input

by TopApp

 ired ios apps of the day 04

Download

2 Motion Tennis

by ROLOCULE GAMES PRIVATE

 ired ios apps of the day 05

Download

3 Ask Math Studio

by Pomegranate Apps

 ired ios apps of the day 06

Download

από Kostthem

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status