Free iPhone Apps: Vid Square, Weather Now & Europe Travelpedia (17/06/2015)

Free iPhone Apps: Vid Square, Weather Now & Europe Travelpedia (17/06/2015)
ired.gr

Ετοιμάστε τα βίντεο που συλλάβατε για να τα ανεβάσετε στο Instagram, δείτε τον καιρό με ένα διαφορετικό τρόπο και ταξιδέψτε στην Ευρώπη με όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες στην τσέπη σας, με τις δωρεάν εφαρμογές της ημέρας (17/06/2015)

Vid Square

by Mobilab Co. Ltd.

 ired ios apps of the day 01

Ξεκινάμε με μια εφαρμογή που αναλαμβάνει να μετατρέψει τα video που θέλετε να ανεβάσετε στο Instagram ή στο Vine σε "τετράγωνα". Ποια είναι η ιδιαιτερότητά της; Το καταφέρνει, χωρίς να περικόπτει κανένα σημείο της οθόνης. Σαν αποτέλεσμα θα έχετε λοιπόν ένα τετράγωνο βίντεο έτοιμο να ανέβει στο Instagram, που όμως δεν θα έχει απώλειες από την αλλαγή του λόγου σε 1 προς ένα από 16 προς 9. Αρκετά χρήσιμο για πλάνα που έχουν χρήσιμες "πληροφορίες" στα "άκρα" τους.

Η κανονική τιμή της είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ είναι βελτιστοποιημένη για τα iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus.

Weather Now

by DeluxeWare

 ired ios apps of the day 02

Συνεχίζουμε με μια εφαρμογή που μας δείχνει τον καιρό, λίγο... διαφορετικά. Αν είστε φαν του Google Earth ή του τρόπου που τηλεοπτικά δίκτυα όπως το Euronews δείχνουν τον καιρό, κατεβάστε την! Ο καμβάς είναι ο πλανήτης μας και όλες οι πληροφορίες αναφέρονται επάνω σε αυτόν. Φυσικά, όταν επιλέγουμε άλλη πόλη, η γη μας κινείται αναλόγως. Εξαιρετικά καλοσχεδιασμένη εφαρμογή με πολύ καλές κριτικές από τους Έλληνες χρήστες του App Store.

Η κανονική τιμή της είναι 3€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ είναι βελτιστοποιημένη για τo iPhone 5.

Europe Travelpedia

by Lingling Pan

 ired ios apps of the day 03

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με μια ταξιδιάρικη εφαρμογή. Με το Europe Travelpedia έχετε στα χέρια σας, off line, όλες τις πληροφορίες που μπορεί να χρειαστείτε σε ενδεχόμενο ταξιδιού σας ανά την Ευρώπη. Αξιοθέατα, εστιατόρια, καταστήματα, νυχτερινές εξορμήσεις και ότι άλλο μπορεί να χρειαστείτε είναι διαθέσιμα ως πληροφορίες σε αυτή την εφαρμογή. Το περιβάλλον της εφαρμογής μάλλον θα το χαρακτηρίζαμε βαρετό και έχει αρκετό καιρό να αναβαθμιστεί για νεότερες εκδόσεις του iOS αλλά και του iPhone, αλλά οι πληροφορίες που μπορεί να μας δώσει είναι πολύτιμες.

Η κανονική τιμή της είναι 15€ (!) και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!