Free iPhone Apps: XnShape, HC Unit Converter & 8bitWar: Necropolis (16/06/2015)

Free iPhone Apps: XnShape, HC Unit Converter & 8bitWar: Necropolis  (16/06/2015)
ired.gr

Ανακαλύψτε το XnShape, μετατρέψτε δεδομένα σε πολλές διαφορετικές μονάδες μέτρησης και παίξτε ένα οκτάμπιτο style game με τις δωρεάν εφαρμογές της ημέρας (16/06/2015)

XnShape

by pierre gougelet

 ired ios apps of the day 16 06 01

Ξεκινάμε τις σημερινές μας προτάσεις μας με μια εφαρμογή η οποία υπόσχεται να μετατρέψει τις φωτογραφίες σας σε ένα όμορφο μωσαϊκό. Με το XnShape θα μπορέσετε να επιτύχετε εντυπωσιακά αποτελέσματα που θα εκπλήξουν τους φίλους σας. Η εφαρμογή αναλύει την φωτογραφία που θα της ορίσετε, την μετατρέπει σε "μωσαϊκό" και μέσα απο ένα πολύ απλό περιβάλλον εργασίας που δεν θα σας δυσκολέψει ή κουράσει, θα μπορέσετε να μοιραστείτε το εικαστικό αποτέλεσμα στα κοινωνικά δίκτυα.

Είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ εχει βελτιστοποιηθεί για το iPhone 5.

HC Unit Converter

by Yong Yong Chen

 ired ios apps of the day 16 06 02

Συνεχίζουμε με μια εφαρμογή που θα μας βοηθήσει να κάνουμε μετατροπές σε πάρα πολλές μονάδες μέτρησης όπως η ενέργεια, η δύναμη, το μήκος, την ταχύτητα και αμέτρητες άλλες. Εσείς απλά επιλέγετε το "αντικείμενο" που σας ενδιαφέρει (για παράδειγμα "ταχύτητα"), επιλέγετε μία τιμή και η εφαρμογή θα σας την μεταφράσει σε όλες τις σχετικές μονάδες μέτρησης (15 μέτρα ανά sec είναι 900 ανά λεπτό, 54 km/h κοκ). Αν δεν έχετε εγκατεστημένη ανάλογη εφαρμογή σας προτείνουμε να την κατεβάσετε.

Η κανονική τιμή της είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ είναι βελτιστοποιημένη για τα iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus.

8bitWar: Necropolis

by Emil Zeilon

 ired ios apps of the day 16 06 03

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με ένα παιχνίδι αφιερωμένο στους φίλους και νοσταλγούς των οκτάμπιτων παιχνιδιών. Το 8bitWar θα σας θυμίσει πολύ έντονα υπολογιστές και παιχνίδια της δεκαετίας του '80. Καλείστε να παίξετε εναντίον δεύτερου παίκτη (στην ίδια συσκευή) ή on line και να στήσετε τον (περιορισμένο) στρατό σας όσο καλύτερα γίνεται προκειμένου να κερδίσετε τη μάχη.

Η κανονική τιμή της είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ είναι βελτιστοποιημένη για τo iPhone 5.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!