Αυξήστε την παραγωγικότητά σας: Μιλήστε & Μεταφράστε, Outlook for iOS & TeamViewer: Remote Control

Αυξήστε την παραγωγικότητά σας: Μιλήστε & Μεταφράστε, Outlook for iOS & TeamViewer: Remote Control
ired.gr

Σας παρουσιάζουμε 3 δωρεάν εφαρμογές που θα αυξήσουν την παραγωγικότητά σας: Μιλήστε & Μεταφράστε, Outlook for iOS & TeamViewer: Remote Control

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Σήμερα θα σας προτείνουμε τρεις δωρεάν εφαρμογές που πιστεύουμε πως θα βοηθήσουν στην αύξηση της παραγωγικότητάς σας. Εφαρμογές, που οι Έλληνες χρήστες του App Store έχουν αναδείξει στις κορυφαίες θέσεις του σχετικού chart.

Μιλήστε και Μεταφράστε

by IAC Search & Media Europe Ltd

 ired ios apps of the day 01

Ξεκινάμε σήμερα με μια εφαρμογή που θα σας βοηθήσει στην μετάφραση ανάμεσα σε 100 διαφορετικές γλώσσες ως προς το κείμενο, 41 γλώσσες από κείμενο σε ομιλία και 42 γλώσσες από φωνή σε φωνή. Φυσικά, υποστηρίζονται πλήρως τα Ελληνικά. Οι Έλληνες χρήστες την έχουν αξιολογήσει με 4,5 αστέρια και οι κριτικές τους είναι διθυραμβικές.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus.

Outlook for iOS

Microsoft Corporation

ired ios apps of the 02

Συνεχίζουμε με έναν παλιό γνώριμο. Το Outlook for iOS σας επιτρέπει να εισάγετε λογαριασμούς Microsoft Exchange, Office 365, outlook.com, iCloud, Gmail & Yahoo Mail. Επιπροσθέτως, μέσα από την ίδια εφαρμογή μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση στο ημερολόγιό σας, και να προγραμματίσετε τις συναντήσεις σας. Επιπλέον, μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία από το email, το OneDrive ή τον λογαριασμό σας στο Dropbox.

Είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, υποστηρίζει πλήρως την Ελληνική γλώσσα και έχει βελτιστοποιηθεί για iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus.

TeamViewer: Remote Control

by TeamViewer

 ired ios apps of the day 03

Η τελευταία πρότασή μας για σήμερα αφορά ένα κλασικό πρόγραμμα διαμοιρασμού οθόνης. Είτε οι φίλοι και συνεργάτες σας χρησιμοποιούν Windows, είτε Mac & Linux, εσείς θα μπορέσετε να συνδεθείτε στον υπολογιστή τους και να τους δώσετε τα φώτα σας αλλά και να σας δείξουν κάτι που οι ίδιοι επιθυμούν. Το TeamViewer αποτελεί το παγκόσμιο gold standard στις εφαρμογές διαμοιρασμού οθόνης και θεωρούμε πως πρέπει να έχει μια θέση στην αρχική οθόνη του iPhone σας. Εξάλλου, ποτέ δεν ξέρετε πότε θα σας χρειαστεί. Ας είστε έτοιμοι!

Είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, υποστηρίζει πλήρως την Ελληνική γλώσσα και έχει βελτιστοποιηθεί για iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές, δωρεάν από το App Store!

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »