Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Move to iOS, app για εύκολη αλλαγή από Android σε iOS.

Move to iOS, app για εύκολη αλλαγή από Android σε iOS.
ired.gr

«Move to iOS», δεν είναι προτροπή, είναι εφαρμογή!

Η Apple κάνει σημαντικές προσπάθειες για να προσελκύσει τους Android fans προς την πλευρά του μήλου. Και ενώ έχει ήδη προσφέρει στους ενδιαφερόμενους τη δυνατότητα ανακύκλωσης μιας Android συσκευής και έναν αναλυτικό οδηγό για το πώς να μεταφέρουν «χειροκίνητα» τα δεδομένα ενός παλιού τηλεφώνου σε ένα καινούριο iPhone, τώρα προχωράει ένα βήμα παραπέρα.

ired tech news move to iphone app 00

Μαζί με το πολυαναμενόμενο iOS 9, τον Σεπτέμβριο, η Apple ετοιμάζει ένα δικό της application: το Move to iOS, το οποίο θα κάνει ό,τι λέει ο τίτλος του. Θα διευκολύνει τους νέους χρήστες να κάνουν τη μετάβαση από Android σε iOS και μάλιστα ασύρματα. Ο newbie iOS user θα μπορεί να μεταφέρει μέσω Wi-Fi μηνύματα, φωτογραφίες, βίντεο, σελιδοδείκτες, λογαριασμούς mail, ημερολόγια, wallpapers. Ακόμη και παιχνίδια για τα οποία έχει πληρώσει και έχουν αντιστοιχίες στο App Store, θα προστίθενται αυτόματα στη Wishlist του.

ired tech news move to iphone app 01

Μέχρι να βγει το app, μεταφέρετε τις επαφές σας από Android σε iPhone ακολουθώντας τις οδηγίες μας

Τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη και πολλοί αναρωτιούνται πώς θα είναι δυνατή αυτή η ασύρματη μεταφορά δεδομένων ανάμεσα στις δυο πλατφόρμες. Δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση και η αγωνία θα παραταθεί μέχρι και την αναβάθμιση του λογισμικού σε iOS 9. Η είδηση για το app δεν συμπεριλήφθηκε καν στις ανακοινώσεις του WWDC 2015 αλλά οι φήμες οργιάζουν.

Δείτε τι ανακοινώθηκε στο WWDC 2015

ired tech news move to iphone app 02

Ο Tim Cook γελάει με την καρδιά του ενώ φαντάζεται τους Android users να κατεβάζουν σαν υπνωτισμένοι το Move to iOS και να πετάνε την παλιά τους συσκευή στην ανακύκλωση.

Η εφαρμογή Move to iOS θα είναι μία από τις δύο που η Apple θα κυκλοφορήσει για την πλατφόρμα Android. Η άλλη θα είναι η νέα υπηρεσία Streaming μουσικής, που θα συναγωνιστεί με το Google Play Music και το Spotify και βγει σε κυκλοφορία μέχρι το τέλος του χρόνου.

Διαβάστε το review του ired.gr για το Spotify

Από mirelen.

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status