Η Apple διορθώνει το bug στα μηνύματα που προκαλεί την επανεκκίνηση των συσκευών

Η Apple διορθώνει το bug στα μηνύματα που προκαλεί την επανεκκίνηση των συσκευών
ired.gr

Messages restart bug: Έρχεται η διόρθωσή του στην επόμενη έκδοση του iOS

Εισαγωγή

Πριν λίγο καιρό είχε παρουσιαστεί ένα bug στην εφαρμογή μηνύματα του iOS που προκαλούσε συνεχείς επανεκκινήσεις στις συσκευές της Apple. Σας είχαμε ενημερώσει για το θέμα αλλά και για τις διαθέσιμες λύσεις, σε περίπτωση που αντιμετωπίζατε το πρόβλημα.

Αν ο χρήστης είχε εισερχόμενο μήνυμα με συγκεκριμένους χαρακτήρες, τότε η συσκευή του άρχιζε ένα συνεχή κύκλο επανεκκινήσεων. Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως το συγκεκριμένο bug επηρεάζει όχι μόνο της εφαρμογή "μηνύματα", αλλά και όλες τις σχετικές εφαρμογές τρίτων, όπως τα Snapchat, Twitter & WhatsApp.

ired iphone imessage 01

Σαν προσωρινή λύση, ο χρήστης έπρεπε με κάποιο τρόπο να στείλει ένα μήνυμα στον εαυτό του. Είτε από τον Mac του, είτε μέσω της βοηθού Siri, είτε ζητώντας το από κάποιον φίλο του.

Η λύση από την Apple

Στην τέταρτη δοκιμαστική έκδοση του iOS 8.4 που διατέθηκε στους developers στις 9 Ιουνίου, η Apple διορθώνει το πρόβλημα και το συγκεκριμένο κείμενο δεν επηρεάζει πλέον τις συσκευές μας με συνεχείς επανεκκινήσεις. Φυσικά, με την επίλυση του προβλήματος στην εφαρμογή "μηνύματα", αυτόματα και οι εφαρμογές τρίτων προστατεύονται από το συγκεκριμένο bug.

Πότε θα διατεθεί

Ενώ δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για την ακριβή ημερομηνία διάθεσης της έκδοσης 8.4, εμμέσως γνωρίζουμε πως αυτό θα γίνει το πολύ έως και τις 30 Ιουνίου. Τότε θα ξεκινήσει την επίσημη διάθεσή της η νέα υπηρεσία Apple Music και προαπαιτούμενο για την λειτουργία της αποτελεί η επόμενη έκδοση του iOS.

Υποθέτουμε λοιπόν, πως η ενημέρωση θα διατεθεί στο ευρύ κοινό την Τρίτη, 30 Ιουνίου.

Επίλογος

Εκτός από τα νεότερα για την ένατη έκδοση του iOS, εμείς, συνεχίζουμε να παρακολουθούμε την εξέλιξη και της παρούσας έκδοσης, εφόσον υπάρχουν ακόμα μικρά ή και μεγαλύτερα προβλήματα προς επίλυση. Και φυσικά, θα σας ενημερώνουμε για κάθε εξέλιξη.

από Kostthem

Δείτε περισσότερα: