Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι δωρεάν εφαρμογές της ημέρας (13/06/2015): AirTycoon Online, PhotoTangler Collage Maker & Runtastic Pro

Οι δωρεάν εφαρμογές της ημέρας (13/06/2015): AirTycoon Online, PhotoTangler Collage Maker & Runtastic Pro
ired.gr

Δημιουργήστε τη δική σας αεροπορική εταιρία, φτιάξτε κολάζ με τις φωτογραφίες σας και αποκτήστε έναν προπονητή για την άθλησή σας με τις δωρεάν εφαρμογές της ημέρας (13/06/2015)

AirTycoon Online

by TRADEGAME Lab Inc.

 ired ios apps of the day 13 06 01

Ξεκινάμε με ένα παιχνίδι που ανήκει στην κατηγορία "Airline Simulator". Καλείστε να στήσετε την δική σας αεροπορική εταιρία και να κάνετε ότι είναι δυνατό για είναι επιτυχημένη. Θα χρειαστεί να προετοιμάσετε ένα καλό πλάνο και να ασχοληθείτε με το management της εταιρείας σας. Θα σας "συνοδεύσουν" χιλιάδες - ανά τον κόσμο - χρήστες οι οποίοι προσπαθούν και αυτοί να έχουν την καλύτερη αεροπορική εταιρία του κόσμου. Το σενάριο είναι πρωτότυπο, τα γραφικά συμπαθητικά και ο on line ανταγωνισμός καλά κρατεί...

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ είναι βελτιστοποιημένη για τo iPhone 5.

PhotoTangler Collage Maker

by Solid Eight Studios LLC

 ired ios apps of the day 13 06 02

Συνεχίζουμε με μια εφαρμογή που (όπως λέει και ο τίτλος της) αναλαμβάνει να φτιάξει ένα κολάζ με αγαπημένες φωτογραφίες σας. Επιλέγετε μερικές από τις φωτογραφίες σας, τις τοποθετείτε όπως εσείς επιθυμείτε στην οθόνη (βλέπετε σε πραγματικό χρόνο το τελικό αποτέλεσμα), αλλάζετε το χρώμα του background και το τελικό αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει. Φυσικά, έχετε τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε το κολάζ που δημιουργήσατε.

Η κανονική τιμή της είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ είναι βελτιστοποιημένη για τo iPhone 5.

Runtastic Pro

by runtastic

 ired ios apps of the day 13 06 03

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με μια πασίγνωστη εφαρμογή GPS που διαχειρίζεται τα δεδομένα της άθλησής μας, όταν εμείς περπατάμε ή τρέχουμε. Στην Pro έκδοση (που διατίθεται για λίγες μόνο ώρες δωρεάν), έχουμε επίσης στην διάθεσή μας και έναν προσωπικό προπονητή, ο οποίος θα φροντίσει να μας κάνει τις καλύτερες προτάσεις, ανάλογα με τον στόχο που εμείς έχουμε θέσει. Δοκιμάστε τη!

Η κανονική τιμή της είναι 5€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ είναι βελτιστοποιημένη για τα iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!


Συνήθως οι προσφορές αυτές είναι αναπάντεχες, όπως και οι αλλαγές στην τιμή των εφαρμογών. Τις περισσότερες φορές η διάρκεια των προσφορών είναι 1-2 ημέρες, αλλά οι εταιρίες σπάνια μας ενημερώνουν επισήμως. Εάν γνωρίζουμε την διάρκεια της προσφοράς την αναφέρουμε στην σύντομη περιγραφή της εφαρμογής.

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη εάν οι τιμές αλλάξουν, ακόμη και εντός της ημέρας!

1 AirTycoon Online

by TRADEGAME Lab Inc.

 ired ios apps of the day 13 06 04

Download

2 PhotoTangler Collage Maker

by Solid Eight Studios LLC

 ired ios apps of the day 13 06 05

Download

3 Runtastic Pro

by runtastic

 ired ios apps of the day 13 06 06

Download

από Kostthem

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status