Εκτύπωση αυτής της σελίδας

iPhone 6s: Full HD εμπρόσθια κάμερα με φλας;

iPhone 6s: Full HD εμπρόσθια κάμερα με φλας;
ired.gr

iPhone 6s: Τι μας αποκαλύπτουν στοιχεία του iOS 9 beta, για την εμπρόσθια κάμερα

Εισαγωγή

Η παρουσίαση των κυριότερων νέων χαρακτηριστικών από την Apple στο Keynote του WWDC έχει γίνει (δείτε τα κυριότερα χαρακτηριστικά), αλλά σας έχουμε επανειλημμένως αναφέρει πως τα ζουμερά νέα θα "σκάνε" από μέρα σε μέρα, κυρίως με τον εξονυχιστικό έλεγχο που γίνεται από τους απανταχού φανς στον κώδικα της δοκιμαστικής έκδοσης του iOS 9.

Τα ευρήματα

Ο developer, Hamza Sood, ανακάλυψε πως σε σημεία του κώδικα, υπάρχουν "αναφορές" για εμπρόσθια κάμερα ανάλυσης 1080p (Full HD) αλλά και για παρουσία φλας.

ired iphone 6 plus hd cam 01

Μπορούμε να δούμε τις αναφορές "[CAMCaptureCapabilities isFront1080p120Supported]" στον τομέα "CAMCaptureCapabilities", στον κώδικα του iOS 9

Φυσικά, αυτή η δυνατότητα δεν υπάρχει στις συσκευές της εταιρίας που κυκλοφορούν σήμερα στο εμπόριο και ένα software update δεν θα μπορούσε να τις ενεργοποιήσει. Αυτό συνεπάγεται βέβαια πως τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά θα τα συναντήσουμε στις επόμενες συσκευές της εταιρίας που θα ανακοινωθούν τον Σεπτέμβριο (iPhone 6s & iPhone 6s Plus).

Αυτό που θα θέλαμε είναι το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό να μην περιοριστεί στην καλύτερη καταγραφή video, αλλά να συνοδευτεί από την αναβάθμιση των FaceTime video κλήσεων, σε ποιότητα 1080p. Να θυμίσουμε πως η ποιότητα σήμερα ανέρχεται στα 720p.

Επιπροσθέτως, όπως όλα δείχνουν, οι νέες συσκευές θα έχουν την δυνατότητα να συλλάβουν panorama photos αλλά και slow mo videos από την εμπρόσθια κάμερα.

Επίλογος

Όπως όλα δείχνουν, οι συσκευές που θα παρουσιάσει η Apple το φθινόπωρο θα έχουν αρκετά αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά. Κάτι τέτοιο έρχεται σε πλήρη "αρμονία" με τις έως τώρα κινήσεις τις εταιρίας, διαχρονικά. Ανέκαθεν τα μοντέλα "s" τελειοποιούσαν τον σχεδιασμό των προκατόχων τους ως προς τις σχεδιαστικές αστοχίες (βελτιστοποίηση σήματος της κεραίας στο iPhone 4s), αλλά κυρίως μας προσέφεραν πολύ δυνατές αναβαθμίσεις ως προς το hardware των συσκευών και κατ' επέκταση στις δυνατότητές τους.

Εμείς, παρακολουθούμε από κοντά τις εξελίξεις και θα σας μεταφέρουμε κάθε νεότερο και ως προς το iOS 9 αλλά και ως προς το επόμενο iPhone.

Θα θέλαμε και την δική σας γνώμη στα σχόλια.

από Kostthem

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status