Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι δωρεάν εφαρμογές της ημέρας (12/06/2015) : Warhammer Quest, Notifyr & Omnicam

Οι δωρεάν εφαρμογές της ημέρας (12/06/2015) : Warhammer Quest, Notifyr & Omnicam
ired.gr

Παίξτε ένα RPG / Strategy game, λάβετε τις ειδοποιήσεις του iOS στον Mac σας και συλλάβετε video ανάλυσης 4k, με τις δωρεάν εφαρμογές της ημέρας (12/06/2015)

Warhammer Quest

by Rodeo Games

 ired ios apps of the day 12 06 01

Ξεκινάμε με ένα παιχνίδι που ανήκει στην κατηγορία "RPG" και έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές (και στο ελληνικό App Store). Επίσης, αποτελεί το "Editor's Choice" στο App Store αλλά και το "Game of the Week" για πολλά sites παρουσίασης παιχνιδιών. Βασίζεται στο "Warhammer Quest" και αναμιγνύει το role playing game με την στρατηγική, ιδανικά. Όσο διαρκεί η προσφορά, σας συνιστούμε να το κατεβάσετε και να ασχοληθείτε μαζί του όταν θα έχετε διαθέσιμο χρόνο.

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 5€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ είναι βελτιστοποιημένη για τo iPhone 5.

Notifyr

by Arnoldus Wilhelmus Jacobus

 ired ios apps of the day 12 06 02

Συνεχίζουμε με μια εφαρμογή που υπόσχεται να "μεταφέρει" τις γνωστοποιήσεις του iPhone μας στην οθόνη του Mac μας. Θα χρειαστεί να κατεβάσετε την εφαρμογή στο iOS αλλά και από το OS X να πλοηγηθείτε στη σελίδα getnotifyr.com/mac και να εγκαταστήσετε την συνοδευτική εφαρμογή. Απαιτούνται τα μοντέλα που αναφέρουμε (ή νεότερα): iPhone 4s, Macbook Air 2011, Macbook Pro 2012, iMac 2012, Mac Mini 2011 & Mac Pro 2013. Στις δοκιμές μας, μπορέσαμε να κάνουμε pairing με την τρίτη προσπάθεια στο OS X Yosemite και δεν τα καταφέραμε στο OS X El Capitan (beta). Δοκιμάστε το, αξίζει.

Η κανονική τιμή της είναι 5€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ είναι βελτιστοποιημένη για τo iPhone 5.

Omnicam

by Tony Thomas

 ired ios apps of the day 12 06 03

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με μια εφαρμογή που έχει τη δυνατότητα να επεξεργαστεί τις λήψεις video που κάνετε από τη συσκευή σας. Κυρίως όμως (και εδώ απευθυνόμαστε σε όσους έχουν monitor ανάλυσης 4k), θα σας δώσει τη δυνατότητα να συλλάβετε βίντεο ανάλυσης 4k. Το επιτυγχάνει "ενώνοντας φωτογραφίες" των 8 megapixels και το κάνει καλά. Για την απροβλημάτιστη χρήση του 4k video απαιτείται συσκευή iPhone 5s ή νεότερη.

Η κανονική τιμή της είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ είναι βελτιστοποιημένη για τα iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!


Συνήθως οι προσφορές αυτές είναι αναπάντεχες, όπως και οι αλλαγές στην τιμή των εφαρμογών. Τις περισσότερες φορές η διάρκεια των προσφορών είναι 1-2 ημέρες, αλλά οι εταιρίες σπάνια μας ενημερώνουν επισήμως. Εάν γνωρίζουμε την διάρκεια της προσφοράς την αναφέρουμε στην σύντομη περιγραφή της εφαρμογής.

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη εάν οι τιμές αλλάξουν, ακόμη και εντός της ημέρας!

1 Warhammer Quest

by Rodeo Games

 ired ios apps of the day 12 06 04

Download

2 Notifyr

by Arnoldus Wilhelmus Jacobus

 ired ios apps of the day 12 06 05

Download

3 Omnicam

by Tony Thomas

 ired ios apps of the day 12 06 06

Download

από Kostthem

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status