Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Free iPhone Apps: Sentinel 4: Dark Star, LinguaVision & Run In Crowd

Free iPhone Apps: Sentinel 4: Dark Star, LinguaVision & Run In Crowd
ired.gr

Παίξτε ένα tower defence game, μεταφράστε κείμενο από φωτογραφίες και παίξτε ένα πολύ πρωτότυπο παιχνίδι μαζί με άλλους - ανά τον κόσμο - παίκτες, με τις δωρεάν εφαρμογές της ημέρας (11/06/2015)

Sentinel 4: Dark Star

by Origin8

 ired ios apps of the day 11 06 01

Ξεκινάμε με ένα παιχνίδι που ανήκει στην κατηγορία "tower defence". Το τέταρτο επεισόδιο του δημοφιλούς franchise θεωρείται και το καλύτερο, αν και στο ελληνικό App Store δεν έχει ακόμα κριτικές χρηστών. Οι φίλοι του είδους θα ενθουσιαστούν από τα γραφικά και κυρίως από τον καταπληκτικό (και ολίγον 80's) ήχο. Το παιχνίδι έχει αγορές μέσα από την εφαρμογή, αλλά και χωρίς να δώσετε χρήματα θα μπορέσετε να προχωρήσετε πιο αργά, αλλά επαρκώς το παιχνίδι.

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 3€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ είναι βελτιστοποιημένη για τo iPhone 5.

LinguaVision

by Calvin Cropper Jr

 ired ios apps of the day 11 06 02

Η εφαρμογή αναλαμβάνει να μεταφράσει κείμενο από φωτογραφίες (είτε από το άλμπουμ κάμερας, είτε από φωτογραφίες που θα συλλάβετε μέσα από την εφαρμογή) στην γλώσσα που επιθυμείτε. Μέσα στις 46 γλώσσες που υποστηρίζονται είναι φυσικά και τα Ελληνικά, αλλά και οι κυριότερες γλώσσες του κόσμου. Στις δοκιμές μας, η εφαρμογή μετέφρασε αξιοπρεπώς τα κείμενα που της θέσαμε, αν και στην "σύνταξη" των μεταφρασμένων προτάσεων σε μερικές περιπτώσεις τα έκανε... σαλάτα. Σε κάθε περίπτωση, το να την έχετε στη συσκευή σας, μόνο χρήσιμο μπορεί να φανεί.

Η κανονική τιμή της είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ είναι βελτιστοποιημένη για τo iPhone 5.

Run In Crowd

by Ursine Paw

 ired ios apps of the day 11 06 03

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με ένα ακόμα παιχνίδι που είναι λίγο διαφορετικό. Με μοναδικό χειρισμό το άλμα (tap), και το διπλό άλμα (double tap), καλείστε να αποφύγετε τα εμπόδια αλλά και τους γκρεμούς. Σημειώστε πως όσο περισσότερο κρατήσετε το χέρι σας πατημένο, τόσο μεγαλύτερο είναι και το άλμα. Τα διπλά άλματα θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τους μεγαλύτερους γκρεμούς. Τι κάνει το παιχνίδι να ξεχωρίζει; Αυτόν τον "αγώνα" τον δίνετε ταυτόχρονα με άλλους - ανά τον κόσμο - χρήστες, σε εντελώς διαφορετικό "κόσμο" του παιχνιδιού, κάθε μέρα!

Η κανονική τιμή της είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ είναι βελτιστοποιημένη για τo iPhone 5.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!


Συνήθως οι προσφορές αυτές είναι αναπάντεχες, όπως και οι αλλαγές στην τιμή των εφαρμογών. Τις περισσότερες φορές η διάρκεια των προσφορών είναι 1-2 ημέρες, αλλά οι εταιρίες σπάνια μας ενημερώνουν επισήμως. Εάν γνωρίζουμε την διάρκεια της προσφοράς την αναφέρουμε στην σύντομη περιγραφή της εφαρμογής.

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη εάν οι τιμές αλλάξουν, ακόμη και εντός της ημέρας!

1 Sentinel 4: Dark Star

by Origin8

 ired ios apps of the day 11 06 04

Download

2 LinguaVision

by Calvin Cropper Jr

 ired ios apps of the day 11 06 05

Download

3 Run In Crowd

by Ursine Paw

 ired ios apps of the day 11 06 06

Download

από Kostthem

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status