Αναζητήστε εύκολα φωτογραφίες στη συσκευή σας iPhone και iPad

Αναζητήστε εύκολα φωτογραφίες στη συσκευή σας iPhone και iPad
ired.gr

Γνωρίζετε πως μπορείτε να αναζητήσετε φωτογραφίες στη iOS συσκευή σας, εύκολα και γρήγορα;

Εάν η συσκευής σας είναι γεμάτη από χιλιάδες φωτογραφίες, το αναζητήσετε μία συγκεκριμένη, ίσως είναι μία πρόκληση. Η προεγκατεστημένη εφαρμογή "Φωτογραφίες", προσφέρει μερικά εξαιρετικά και ιδιαίτερα χρήσιμα εργαλεία αναζήτησης. Εάν γνωρίζετε που και πότε συλλάβατε μία φωτογραφία ή ένα video, η εφαρμογή έχει τη δυνατότητα να σας βοηθήσει να περιορίσετε την αναζήτησή σας, άμεσα.

Επιπλέον εάν σε φωτογραφίες προερχόμενες από τον υπολογιστή σας Mac, έχει προστεθεί η λειτουργία αναγνώρισης προσώπων, η αναζήτηση μπορεί να γίνει και για ξεχωριστά άτομα. Εάν πραγματικά θυμάστε έστω και μία επιπλέον πληροφορία για τη φωτογραφία ή το εν λόγω video που αναζητάτε, οι πιθανότητες εύρεσης, είναι πολλές. Μέσα από την εφαρμογή "Φωτογραφίες", οι επιλογές περιορισμού, όπως χρονολογία, τοποθεσία ακόμη και τόπος, είναι δυνατόν να προσδιορίσουν που περίπου πρέπει να αναζητήσετε τη φωτογραφία που συλλάβατε.

Διαβάστε επίσης: Πως μπορώ να διαγράψω μαζικά φωτογραφίες από το iPhone;

Εδώ θα πρέπει να σημειώσετε πως η λήψη αυτών των πληροφοριών εξαρτάται από τις πληροφορίες της τοποθεσίας ή των ετικετών αναγνώρισης προσώπου. Εάν για παράδειγμα η κοινή χρήση της τοποθεσίας είναι απενεργοποιημένη για την εφαρμογή της κάμερας, μερικές φωτογραφίες ή video, μπορεί να μην εμφανίζονται κατά την αναζήτησή σας.

Πολλές φορές κι όταν η λήψη μίας φωτογραφίας έχει γίνει με DSLR, δεν υποστηρίζεται η επισήμανση της τοποθεσίας. Εάν επιθυμείτε να ενεργοποιήσετε τις υπηρεσίες τοποθεσίας ώστε να επισυνάπτονται οι απαραίτητες πληροφορίες κατά τη σύλληψη μιας φωτογραφίας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Ρυθμίσεις > Απόρρητο > Υπηρεσίες τοποθεσίας > Camera > Κατά τη χρήση της εφαρμογής

Αναζητήστε γρήγορα φωτογραφίες και video στις συσκευές iPhone ή iPad

  • Ανοίξτε την εφαρμογή "Φωτογραφίες" στη συσκευή σας.
  • Αγγίξτε στο κάτω μέρος επιλογές όπως Φωτογραφίες ή Άλμπουμ, στο κάτω μέρος στη γραμμή επιλογών.
  • Αγγίξτε το εικονικό πλήκτρο με το "εικονίδιο" της αναζήτησης, στην κορυφή.

ired iphone search photo videos 01

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »