Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Free iPhone Games - Δωρεάν παιχνίδια στο App Store - Οι επιλογές μας

Free iPhone Games - Δωρεάν παιχνίδια στο App Store - Οι επιλογές μας
ired.gr

Επιλέξαμε από τα charts του ελληνικού App Store 3 δωρεάν παιχνίδια που έχουν κερδίσει τους Έλληνες χρήστες: Mortal Kombat X, Blades of Brim & Trial Xtreme 4

Blades of Brim

by SYBO

ired ios apps of the day 08 06 01

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Ξεκινάμε με ένα παιχνίδι που έχει κερδίσει τους χρήστες του ελληνικού App Store. To Blades of Brim διαθέτει πολύ όμορφα γραφικά και εκπληκτικό animation που θα σας θυμίσει τίτλους μεγάλων studios. Ο ήρωάς μας κινείται πάνω σε μια πλατφόρμα και με πληθώρα κινήσεων όπως τα άλματα και οι επιθέσεις, πρέπει να επιβληθεί των εχθρών του. Καρτουνίστικο μεν, πολύ εθιστικό δε. Δοκιμάστε το!

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch και η βαθμολογία του είναι 5 αστέρια.

Mortal Kombat X

by Warner Bros.

ired ios apps of the day 08 06 02

Τι να πούμε για αυτό το πολύ επιτυχημένο franchise. Επί σειρά ετών αποτελεί ορόσημο στα παιχνίδια μάχης ενός εναντίον ενός. Τα γραφικά του θα σας καταπλήξουν και η κίνηση θα σας θυμίσει console gaming. Οι πολλοί μαχητές, οι πολλές κινήσεις και η δυνατότητα να αντιμετωπίσετε άλλους, αληθινούς παίκτες (Faction Wars mode), σίγουρα θα κερδίσουν τους φίλους του είδους. Διαθέτει αγορές εντός της εφαρμογής, αλλά και χωρίς να δώσετε χρήματα θα μπορέσετε να απολαύσετε το παιχνίδι.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ είναι βελτιστοποιημένη για τo iPhone 5 και η βαθμολογία της είναι 4 αστέρια.

Trial Xtreme 4

by Deemedya M.S.

ired ios apps of the day 08 06 03

Η τελευταία πρότασή μας για σήμερα απευθύνεται περισσότερο στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού, και ειδικότερα, των δύο τροχών. Καλείστε να οδηγήσετε μια μηχανή και να κάνετε κόλπα σε πίστες που θα σας δώσουν απλόχερα αυτή τη δυνατότητα με τον τρόπο που είναι κατασκευασμένες.

Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως εκτός από τις πολύ καλές κριτικές που έχει το παιχνίδι στο App Store, οι περισσότερες συνοδεύονται με μια υποσημείωση: την δυσκολία του παιχνιδιού. Ναι, είναι δύσκολο, αλλά και ταυτόχρονα καλοφτιαγμένο και εθιστικό.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ είναι βελτιστοποιημένη για τo iPhone 5 και η βαθμολογία της είναι 4 αστέρια.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές, δωρεάν από το App Store!


Δοκιμάζουμε για εσάς και σας προτείνουμε δωρεάν παιχνίδια από τις κορυφαίες θέσεις του ελληνικού App Store.

1 Blades of Brim

by SYBO

ired ios apps of the day 08 06 04

Download

2 Mortal Kombat X

by Warner Bros.

ired ios apps of the day 08 06 05

Download

3 Trial Xtreme 4

by Deemedya M.S.

ired ios apps of the day 08 06 06

Download

από Kostthem

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status