Ηχητικά μηνύματα και videos στο iMessage με ημερομηνία λήξης

Ηχητικά μηνύματα και videos στο iMessage με ημερομηνία λήξης
ired.gr

Αν είστε serial texter, οδηγήστε τα iMessage, ηχητικά μηνύματα και τα videos στην ....αυτοκαταστροφή, για να κερδίσετε αποθηκευτικό χώρο.

Τα μηνύματα με ημερομηνία λήξης έγιναν μόδα με την εμφάνιση του Snapchat και ήταν λογικό ολοένα και περισσότερες εφαρμογές να προσθέτουν την ...αυτοκαταστροφική διάθεση των μηνυμάτων σαν ιδιαίτερο χαρακτηριστικό στις λειτουργίες τους.

ired expiring messages 01

Κάτι τέτοιο έχει ήδη προστεθεί εδώ και αρκετούς μήνες, στο iMessage, με την έλευση του iOS 8. Οι χρήστες μπορούν να στέλνουν και να λαμβάνουν ηχητικά μηνύματα ή videos, τα οποία εξαφανίζονται μετά από δύο λεπτά. Δύο λεπτά αφού ακούσετε ή δείτε το αρχείο φυσικά!

Η λειτουργία αυτή είναι ρυθμισμένη by default αλλά αν θέλετε να διατηρήσετε τα multimedia μηνύματά σας για πάντα, μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις, ακολουθώντας τη διαδρομή Ρυθμίσεις> Μηνύματα> Ηχητικά Μηνύματα> Λήξη>Ποτέ και Ρυθμίσεις> Μηνύματα> Μηνύματα Βίντεο> Λήξη> Ποτέ.

ired expiring messages 02

ired expiring messages 03

Οι φωτογραφίες και το κείμενο που αποστέλλονται μέσω iMessage δεν συμπεριλαμβάνονται σε αυτή τη ρύθμιση με σύντομη ημερομηνία λήξης όμως μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να διατηρήσετε τα μηνύματα για πάντα, για 30 ημέρες ή ένα χρόνο. Απλά πηγαίνετε Ρυθμίσεις> Μηνύματα> Ιστορικό Μηνυμάτων > Διατήρηση μηνυμάτων και επιλέξτε αναλόγως. Αν θέσετε χρονικό περιορισμό, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι φωτογραφίες που λαμβάνετε θα διαγράφονται μετά το χρονικό διάστημα που ορίσατε, αλλά όχι εκατέρωθεν. Δηλαδή οι φωτογραφίες θα παραμένουν στο iMessage του παραλήπτη.

ired expiring messages 04

Εύλογα θα αναρωτηθείτε γιατί να θέλετε να θέσετε χρονικούς περιορισμούς ή να ρυθμίσετε τα ηχητικά μηνύματα και τα videos έτσι ώστε να αυτοκαταστρέφονται μετά από δύο λεπτά;

Τα ηχητικά μηνύματα και τα μηνύματα videos «πιάνουν» πολύ χώρο. Αν πιστεύετε ότι υπερβάλλουμε, πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Χρήση> Χώρος Αποθήκευσης> Διαχείριση χώρου αποθήκευσης και κάνετε scroll down για να εντοπίσετε τα Μηνύματα. Εγώ συνειδητοποίησα ότι έχω 45 ΜB μόνο στα μηνύματα!!!! Οπότε υπάρχει πρόβλημα!

Δείτε επίσης πως μπορείτε να διαγράψετε μαζικά φωτογραφίες από το iPhone για να ελευθερώσετε αποθηκευτικό χώρο.

Οπότε ας αναφωνήσουμε όλοι μαζί αυτό το μήνυμα θα αυτοκαταστραφεί», όπως στον αγαπημένο Αστυνόμο Σαΐνη.

Στη συνέχεια πείτε «Εμπρός καλά μου δάχτυλα» και διαβάστε για τις 9 χειρονομίες για τη Multi Touch οθόνη του iPhone

Από mirelen.

Δείτε περισσότερα: