Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι δωρεάν εφαρμογές της ημέρας για iPhone & iPad (05/06/2015)

Οι δωρεάν εφαρμογές της ημέρας για iPhone & iPad (05/06/2015)
ired.gr

Παίξτε ένα παιχνίδι με υπέροχα γραφικά, μετατρέψτε τα τραγούδια σας σε live events και επεξεργαστείτε φωτογραφίες με το blur effect, με τις δωρεάν εφαρμογές της ημέρας (05/06/2015)

Rewind: One Last Chance

by Dreamkind

ired ios apps of the day 05 06 01

Ξεκινάμε με ένα παιχνίδι που μας έρχεται απ'ευθείας από τα βραβευμένα studios της Dreamkind. Πρόκειται για ένα story based παιχνίδι με ομαλή ροή που απαιτεί την προσοχή σας προκειμένου να λύσετε τους γρίφους που απαιτούνται για να προχωρήσετε. Πιστεύω πραγματικά, ειδικά σε νεότερες συσκευές, πως μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα για το που μπορεί να φτάσει μια παραγωγή, στο iOS. Ειδικά στον τομέα των γραφικών.

Προσοχή, αν έχετε iPhone 4, μην κατεβάσετε την εφαρμογή, λόγω απαιτήσεων ως προς τα γραφικά, απαιτείται τουλάχιστον iPhone 4s. Είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ είναι βελτιστοποιημένη για τα iPhone 5, iPhone 6 και iPhone 6 Plus.

LiveTunes: Make your music sound LIVE!

by Rockstar App Solutions, LLC

ired ios apps of the day 05 06 02

Η εφαρμογή αυτή έχει την δυνατότητα να μετατρέπει τα τραγούδια σας σε live events! Επιλέξτε ένα τραγούδι από την συλλογή σας αλλά και έναν συναυλιακό χώρο και η εφαρμογή θα κανονίσει τα υπόλοιπα. Έχετε να επιλέξετε από μια sold out συναυλία, ένα φεστιβάλ σε εξωτερικό χώρο, μια αίθουσα για κονσέρτα και πολλά πολλά άλλα. Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει.

Η κανονική τιμή της είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ είναι βελτιστοποιημένη για τα iPhone 5, iPhone 6 και iPhone 6 Plus.

AfterIt

by SHU FANGXIONG

ired ios apps of the day 05 06 03

Τελειώνουμε για σήμερα τις προτάσεις μας με μια εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών. Τελευταία, σας έχουμε παρουσιάσει αρκετές εφαρμογές αυτού του είδους. Η συγκεκριμένη, εκτός από τα συνηθισμένα φίλτρα, παρέχει μια λειτουργία πολύ αγαπημένη στους φωτογράφους. Επιλέξτε μια φωτογραφία και με το δάχτυλό σας "ζωγραφίστε" πάνω στο αντικείμενο που θέλετε να εστιάσει η κάμερα. Αμέσως μετά, όλη η φωτογραφία εκτός του αντικειμένου που επιλέξατε θα "θολώσει" και θα παραχθεί ένα όμορφο εικαστικό αποτέλεσμα.

Η κανονική τιμή της είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ είναι βελτιστοποιημένη για τo iPhone 5.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!


Συνήθως οι προσφορές αυτές είναι αναπάντεχες, όπως και οι αλλαγές στην τιμή των εφαρμογών. Τις περισσότερες φορές η διάρκεια των προσφορών είναι 1-2 ημέρες, αλλά οι εταιρίες σπάνια μας ενημερώνουν επισήμως. Εάν γνωρίζουμε την διάρκεια της προσφοράς την αναφέρουμε στην σύντομη περιγραφή της εφαρμογής.

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη εάν οι τιμές αλλάξουν, ακόμη και εντός της ημέρας!

1 Rewind: One Last Chance

by Dreamkind

ired ios apps of the day 05 06 04

Download

2 LiveTunes: Make your music sound LIVE!

by Rockstar App Solutions, LLC

ired ios apps of the day 05 06 05

Download

3 AfterIt

by SHU FANGXIONG

ired ios apps of the day 05 06 06

Download

από Kostthem

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status