Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι δωρεάν εφαρμογές της ημέρας για iPhone & iPad (04/06/2015)

Οι δωρεάν εφαρμογές της ημέρας για iPhone & iPad (04/06/2015)
ired.gr

Μετατρέψτε ιστοσελίδες σε αρχεία PDF, παίξτε σκάκι και "αντικαταστήστε" την default εφαρμογή "Αριθμομηχανή", με τις δωρεάν εφαρμογές της ημέρας (04/06/2015)

Calculator3

by VARIANTE

ired ios apps of the day 04 06 01

Ξεκινάμε με μια εφαρμογή που "επιχειρεί" να αντικαταστήσει την default εφαρμογή, Αριθμομηχανή. Αν οι μαθηματικές πράξεις είναι μέρος της καθημερινότητάς σας, εκμεταλλευτείτε την προσφορά και κατεβάστε άμεσα το Calculator3. Θα σας εκπλήξει η πληρότητά του και το πλήθος των πράξεων που μπορείτε να κάνετε. Η κανονική της τιμή είναι 3€ και για λίγες ώρες διατίθεται δωρεάν.

Είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ είναι βελτιστοποιημένη για τα iPhone 5, iPhone 6 και iPhone 6 Plus.

Web to PDF

by Darsoft Inc.

ired ios apps of the day 04 06 02

Η εφαρμογή αυτή έχει την δυνατότητα να μετατρέπει σελίδες του διαδικτύου σε αρχεία pdf. Είναι αρκετά απλή στη χρήση της και το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό. Δεν είναι τυχαίο πως οι κριτικές από του χρήστες του ελληνικού App Store είναι (στην πλειοψηφία τους) εξαιρετικές. Την συνιστούμε ανεπιφύλακτα! Μέσω του ενσωματωμένου περιηγητή πλοηγούμαστε στην ιστοσελίδα που μας ενδιαφέρει και απλά πατάμε το κουμπί της μετατροπής. Κάτι σαν pdf printer δηλαδή...

Φυσικά, υπάρχουν όλες οι απαραίτητες επιλογές διαμοιρασμού των αρχείων που έχουμε δημιουργήσει.

Η κανονική τιμή της είναι 4€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ είναι βελτιστοποιημένη για τα iPhone 5, iPhone 6 και iPhone 6 Plus.

PlunderChess

by White Horse Games, LLC

ired ios apps of the day 04 06 03

Τελειώνουμε για σήμερα τις προτάσεις μας με ένα ένα chess game. Το σκάκι αποτελεί ένα από τα πιο κλασικά παιχνίδια και δεν πρέπει να λείπει από το iPhone μας. Η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι απλή και θα σας επιτρέψει να παίξετε εναντίον on line αντιπάλων, με πλήρη υποστήριξη του Game Center.

Η κανονική τιμή της είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ είναι βελτιστοποιημένη για τo iPhone 5.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!


Συνήθως οι προσφορές αυτές είναι αναπάντεχες, όπως και οι αλλαγές στην τιμή των εφαρμογών. Τις περισσότερες φορές η διάρκεια των προσφορών είναι 1-2 ημέρες, αλλά οι εταιρίες σπάνια μας ενημερώνουν επισήμως. Εάν γνωρίζουμε την διάρκεια της προσφοράς την αναφέρουμε στην σύντομη περιγραφή της εφαρμογής.

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη εάν οι τιμές αλλάξουν, ακόμη και εντός της ημέρας!

1 Calculator3

by VARIANTE

ired ios apps of the day 04 06 04

Download

2 Web to PDF

by Darsoft Inc.

ired ios apps of the day 04 06 05

Download

3 PlunderChess

by White Horse Games, LLC

ired ios apps of the day 04 06 06

Download

από Kostthem

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status