Οι δωρεάν εφαρμογές της ημέρας για iPhone & iPad (02/06/2015)

Οι δωρεάν εφαρμογές της ημέρας για iPhone & iPad (02/06/2015)
ired.gr

Αποθηκεύστε και μοιραστείτε το σημείο που παρκάρατε, επεξεργαστείτε ομάδες επαφών και μετρήστε την απόκριση της σύνδεσής σας με ένα site ή server, με τις δωρεάν εφαρμογές της ημέρας (02/06/2015)

ContactsXL Classic

by Jonathan Teboul

ired ios apps of the day 01

Ξεκινάμε με μια εφαρμογή που υπόσχεται να βάλει σε τάξη τις επαφές σας και κυρίως τις ομάδες που έχετε δημιουργήσει. Έρχεται να καλύψει ένα πολύ σοβαρό κενό της προεγκατεστημένης εφαρμογής και να σας δώσει την δυνατότητα επεξεργασίας των ομάδων (groups) των επαφών σας με πολύ απλό και εύκολο τρόπο.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch και είναι βελτιστοποιημένη για το iPhone 5. Η κανονική τιμή της είναι 1€. Επίσης, έχει γενικά πολύ καλές κριτικές στο ελληνικό App Store.

Ping Meter

by Pawpaw Inc.

ired ios apps of the day 02

Έχουμε ξαναπεί και στο παρελθόν πως το "γρήγορο internet" δεν είναι μόνο η ταχύτητα που κατεβάζουμε. Κυρίως όσοι παίζουν on line παιχνίδια, γνωρίζουν πως η απόκριση κατά την σύνδεσή μας σε ένα site ή έναν server, το ping δηλαδή, είναι κατά πολύ σημαντικότερη. Καλή και η ταχύτητα, αλλά αν το download αργεί να ξεκινήσει; Αυτή η εφαρμογή θα σας βοηθήσει να μετρήσετε το ping με όποιον server ή όποιο site επιθυμείτε.

Η κανονική τιμή της είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ είναι βελτιστοποιημένη για τα iPhone 5, iPhone 6 και iPhone 6 Plus.

Find My Car

by Dennis Donner

ired ios apps of the day 03

Τελειώνουμε για σήμερα τις προτάσεις μας με μια εφαρμογή που μας βοηθάει να θυμόμαστε που έχουμε παρκάρει το αυτοκίνητό μας ή τη μηχανή μας. Συμπληρωματικά, μπορούμε να ορίσουμε χρονοδιακόπτη για να αποφύγουμε κλήσεις, αλλά και να μοιραστούμε την τοποθεσία που παρκάραμε με την παρέα μας. Τέρμα οι περιγραφές στην παρέα σχετικά με την τοποθεσία. Απλά κάνουμε share... Εξαιρετική!

Η κανονική τιμή της είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ είναι βελτιστοποιημένη για τα iPhone 5, iPhone 6 και iPhone 6 Plus.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »