MeetWays, πως να συναντηθείτε στη μέση της διαδρομής

MeetWays, πως να συναντηθείτε στη μέση της διαδρομής
ired.gr

Το MeetWays είναι αυτό που λέμε «να μοιράσουμε την απόσταση;». Εντοπίζει το μέσο της διαδρομής μεταξύ δυο διευθύνσεων αλλά δεν αποφασίζει ποιος θα πληρώσει τον ...καφέ!

Αν συνηθίζετε να κλείνετε ραντεβού, επαγγελματικό ή με φίλους, και η απόσταση από τα δυο σημεία εκκίνησης είναι πολύ μεγάλη, τότε καλό θα ήταν να βρείτε τη μέση της διαδρομής και να συναντηθείτε κάπου εκεί.

ired ios apps meetaways 01

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εισάγετε τις δύο διευθύνσεις και μετά να προτείνετε ένα μέρος συνάντησης (π.χ. καφετέρια, κινέζικο εστιατόριο, κινηματογράφο, θέατρο κλπ). Τo Meetways θα βρει το σημείο στο χάρτη που είναι στη μέση της διαδρομής, προτείνοντας παράλληλα τοποθεσίες για να καθίσετε και να τα πείτε. Έτσι, αν δεν θέλετε να οδηγήσετε μέχρι την άλλη άκρη της πόλης για να δείτε ένα σινεμά μαζί με έναν φίλο σας, γιατί να μη βρεθείτε στα μισά του δρόμου;

Αν και ακούγεται δροσερή σαν ιδέα, το Meetways υπάρχει εδώ και 10 χρόνια περίπου και είναι αρκετά δημοφιλές ιδιαίτερα στην Αμερική, αφού είναι εύκολο και πολύ χρήσιμο, σε αντίθεση με άλλους χάρτες. Γιατί ενώ π.χ. το Google maps (στο οποίο είναι βασισμένο το Meetways) σου δίνει τη δυνατότητα να βρεις έναν τρόπο να φτάσεις από το ένα σημείο στο άλλο, δεν σου μοιράζει την απόσταση στη μέση. Για κάθε διεύθυνση που θα επιλέξετε (π.χ. καφετέριας), το site παρέχει οδηγίες για οδήγηση μέχρι εκεί και από τα δυο αρχικά σημεία.

Εκτός από τα αναμενόμενα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και για πιο αστείους λόγους. Π.χ. εγώ εκτός από διάφορες διευθύνσεις που έβαλα για να το δοκιμάσω, πληκτρολόγησα ακόμη και χώρες. Π.χ. αν κάποιος έχει έναν φίλο στη Γαλλία και γράψει Ελλάδα- Γαλλία, τότε το meeting point θα είναι κάπου στην Κροατία. Ή αν θέλετε να βρεθείτε με τον γείτονα, ο οποίος μένει ένα τετράγωνο πιο πάνω, βάζετε τις διευθύνσεις σας και σας δείχνει που βρίσκεται το σημείο στη μέση για να δώσετε ραντεβού!

ired ios apps meetaways 02

Τι θα έλεγες για ένα καφεδάκι στην Κροατία, φίλε μου από τη Γαλλία;

Αν το ραντεβού δεν πάει καλά, χρησιμοποιήστε το Smart Fake Call.

Πατήστε εδώ για να οδηγηθείτε στο site του Meetways, είτε από τον υπολογιστή είτε από το κινητό σας. Δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν υπάρχει app αλλά η πρόσβαση γίνεται μέσα από τη mobile friendly version της ιστοσελίδας. Μπορείτε να κοινοποιήσετε στον φίλο σας τον χάρτη ή τα προτεινόμενα σημεία συνάντησης με τους συνηθισμένους τρόπους επεκτάσεων (μήνυμα, fb messenger, email).

ired ios apps meetaways 03

Tο έχουν πει και οι Black Eyed Peas: Meet me halfway

Δείτε πως να ενεργοποιήσετε τις επεκτάσεις στο iOS

Από mirelen.

Δείτε περισσότερα: