Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δείτε δωρεάν online, την πιο τρελή ταινία του 2015!

Δείτε δωρεάν online, την πιο τρελή ταινία του 2015!
ired.gr



Σας έλειψαν οι ταινίες των 80's; Η καλύτερη ταινία των 80's για φέτος είναι εδώ!

Δείτε δωρεάν το Kung Fury, μία over-the-top μικρού μήκους ταινία (30 λεπτά), η οποία αποτελεί φόρο τιμής για τις αστυνομικές ταινίες δράσης και πολεμικών τεχνών της δεκαετίας του 80's.

Η χρηματοδότηση της ταινίας έγινε από το Kickstarter, όπου συγκεντρώθηκαν 630.019 $, για την Σουηδική ομάδα παραγωγής.

Η ταινία αυτή ίσως να μην είναι κατάλληλη για όλους, αλλά τουλάχιστον είναι δωρεάν και είναι εμφανές ότι όλοι οι συμμετέχοντες στο εγχείρημα έχουν καταβάλει μεγάλες προσπάθειες.

Σίγουρα η ταινία είναι υπερβολική, αλλά αυτό ακριβώς ήταν το αποτέλεσμα που υποσχέθηκε να παραδώσει η ομάδα παραγωγής. Δεν είναι η πρώτη ταινία που δημιουργείται μέσω crowdfunding, όμως είναι μία από αυτές που έχουν προκαλέσει το περισσότερο Hype (ντόρο).

Τι πιο καλό απ' το να μπορούμε να επιλέγουμε, με τα χρήματα μας, τις ταινίες που θέλουμε να παραχθούν και στην συνέχεια να τις βλέπουμε στην "μεγάλη οθόνη" ή δωρεάν από το σαλόνι μας;

Δείτε το Trailer

Πλοκή

Το 1985 στο Miami, ο αστυνομικός Kung Fury, συλλαμβάνει έναν κόκκινο Ninja, με την βοήθεια του συναδέλφου του Dragon. Τότε ξαφνικά ο κόκκινος Ninja, κόβει τον Dragon στην μέση. Προτού προλάβει να αντιδράσει, ο Kung Fury, τον χτυπάει κεραυνός και τον δαγκώνει μία Κόμπρα. Αυτό του χαρίζει απίστευτες δεξιότητες πολεμικών τεχνών και νικά τον κόκκινο Ninja.

Μέχρι εδώ η ιστορία είναι συμβατική. Στην συνέχεια ο Kung Fury θα συναντήσει Viking και θα πολεμήσει τον Αδόλφο Χίτλερ με την βοήθεια ενός δεινοσαύρου.

Soundtrack

Το Soundtrack της ταινίας είναι ένα "κλασικό" τραγούδι των 80's με ερμηνευτή τον David Hasselhoff.

Δείτε το Video Clip του Soundtrack

Δείτε την ολόκληρη την ταινία στη συνέχεια:

Παραδόξως το Trailer έχει ελληνικούς υπότιτλους ενώ η ταινία όχι. (Δεν έχουν μεταφραστεί ακόμη)

Τουλάχιστον για την ώρα έχει υπότιτλους στα Αγγλικά, οι οποίοι θα βοηθήσουν αρκετούς να παρακολουθήσουν πιο άνετα την ταινία (συμπεριλαμβανομένου κι εμού).

Για να ενεργοποιήσετε τους υπότιτλους, πατήστε "CC". Εάν δεν εμφανιστούν αυτομάτως τα Αγγλικά, επιλέξτε τα από το "γρανάζι", που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το "CC".

Σε iPhone ή iPad πατήστε στο "συννεφάκι", κάτω δεξιά.

Δείτε ολόκληρη την ταινία εδώ και πείτε μας την άποψη σας:

απο jericho

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status