Απρόσμενη επανεκκίνηση του iPhone προκαλεί μήνυμα με ειδικούς χαρακτήρες

Απρόσμενη επανεκκίνηση του iPhone προκαλεί μήνυμα με ειδικούς χαρακτήρες
ired.gr

Απενεργοποιήστε συσκευές σε κατόχους iPhone με την αποστολή ενός μηνύματος.

Ένα νέο bug ανακαλύφθηκε στο λειτουργικό iOS και συγκεκριμένα στην εφαρμογή Μηνυμάτων, το οποίο προκαλεί την επανεκκίνηση της συσκευής. Συγκεκριμένα μόλις σας αποσταλεί ένα μήνυμα κειμένου, με συγκεκριμένους ειδικούς χαρακτήρες και η συσκευή σας είναι κλειδωμένη, θα προκαλέσει την επανεκκίνηση της συσκευής.

ired iphone messages crashed 01

" effective.  Power لُلُصّبُلُلصّبُررً ॣ ॣh ॣ ॣ 冗"

Στα μέσα κοινωνικών δικτύων έχει ήδη αναρτηθεί ο τρόπος δημιουργίας του προβλήματος, ενώ έχει διευκρινισθεί πως δεν απαιτείται ο αποστολέας να έχει στην κατοχή του συσκευή iPhone ή κάποια συσκευή Android ή Windows phone. H επίλυση του προβλήματος έρχεται, όταν είστε κοντά σε ένα υπολογιστή Mac.

Διαβάστε επίσης: Οι Χάρτες της Apple αναβαθμίζονται

Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να απαντήσετε στο συγκεκριμένο μήνυμα - πρόβλημα, ώστε να πάψει να δημιουργεί επανεκκινήσεις στη συσκευή σας. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε έναν υπολογιστή Mac, χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή τρίτων κατασκευαστών, μέσω του χαρακτηριστικού "Share" ή ζητήστε από την εικονική βοηθό Siri να στείλει μία απάντηση.

Αξίζει να αναφέρουμε πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας καθώς είναι ένα bug το οποίο ήδη έχει εντοπιστεί και σίγουρα θα δούμε την Apple να ανταποκρίνεται τις επόμενες ημέρες.

Θα επανέλθουμε προκειμένου να σας ενημερώσουμε με την εξέλιξη της επίλυσης του προβλήματος, μόλις η Apple κάνει οποιαδήποτε κίνηση.

Δείτε περισσότερα: