Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι δωρεάν εφαρμογές της ημέρας για iPhone, iPad και iPod Touch (25/05/2015)

Οι δωρεάν εφαρμογές της ημέρας για iPhone, iPad και iPod Touch (25/05/2015)
ired.gr

Μετατρέψτε αρχεία pdf σε αρχεία κειμένου (με ελληνική υποστήριξη), παίξτε on line με το RPG game "Survivor Z" και οργανωθείτε καλύτερα στο γυμναστήριο με τις δωρεάν εφαρμογές της ημέρας (25/05/2015)

VeryPDF PDF to Word

by Lingwen Global

ired ios apps free of the day 01

Ξεκινάμε με μία εφαρμογή που υπόσχεται να μετατρέψει τα αρχεία μας pdf σε αρχεία κειμένου. Δοκιμάσαμε την εφαρμογή με αρχείο pdf που περιείχε ελληνικούς χαρακτήρες και το αποτέλεσμα ήταν αρκετά ικανοποιητικό. Πρόβλημα αντιμετωπίσαμε όταν μετατρέψαμε αρχεία που περιείχαν πίνακες, οι οποίοι και "εξαφανίστηκαν" από το αρχείο κειμένου που δημιουργήθηκε.

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να εισάγετε αρχεία στην εφαρμογή είναι με την επιλογή "open in" ή "άνοιγμα σε" και αμέσως μετά να την επιλέξετε. Στο αμερικάνικο App Store έχει βαθμολογηθεί με πέντε αστέρια. Δωρεάν, για λίγες ακόμα ώρες, διαθέσιμο για iPhone, iPad & iPod Touch και βελτιστοποιημένο για iPhone 5. Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 6€.

Survivor Z

by Mongadillo Studios Inc.

ired ios apps free of the day 02

Συνεχίζουμε με ένα παιχνίδι RPG (role playing game). Ενώ αρχικά το παιχνίδι ξεκινάει με κείμενο, στην συνέχεια, εξελίσσεται σε ένα πλήρες RPG game που αντλεί τα δεδομένα του από πραγματικά δεδομένα τοποθεσίας χρηστών ανά τον κόσμο.

Η εφαρμογή στο αμερικάνικο App Store έχει βαθμολογηθεί με πέντε αστέρια και η κανονική της τιμή είναι 2€. Είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch και βελτιστοποιημένη για το iPhone 5.

RepCount

Simon Persson

ired ios apps free of the day 03

Αν γυμνάζεστε, αυτή η εφαρμογή είναι για εσάς. Σας βοηθά να καταγράψετε τα σετ των ασκήσεων αλλά και τις επαναλήψεις τους αλλά και σας προτείνει κάποιες, κλασικές ασκήσεις. Φυσικά, μπορείτε να προσθέσετε ή και μετονομάσετε ασκήσεις προκειμένου να την "φέρετε" στα μέτρα σας.

Στο ελληνικό App Store έχει μία κριτική (5 αστέρια) ενώ και στο αμερικάνικο App Store διατηρεί την ίδια βαθμολογία (με αρκετούς χρήστες να την έχουν βαθμολογήσει). Είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch ενώ είναι βελτιστοποιημένη και για το iPhone 6 Plus.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!


Συνήθως οι προσφορές αυτές είναι αναπάντεχες, όπως και οι αλλαγές στην τιμή των εφαρμογών. Τις περισσότερες φορές η διάρκεια των προσφορών είναι 1-2 ημέρες, αλλά οι εταιρίες σπάνια μας ενημερώνουν επισήμως. Εάν γνωρίζουμε την διάρκεια της προσφοράς την αναφέρουμε στην σύντομη περιγραφή της εφαρμογής.

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη εάν οι τιμές αλλάξουν, ακόμη και εντός της ημέρας!

1 VeryPDF PDF to Word

ired ios apps free of the day 04

by Lingwen Global

Download

2 Survivor Z

ired ios apps free of the day 05

by Mongadillo Studios Inc.

Download

3 RepCount

ired ios apps free of the day 06

Simon Persson

Download

από Kostthem

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status