Οι δωρεάν εφαρμογές της ημέρας για iPhone (22/05/2015)

Οι δωρεάν εφαρμογές της ημέρας για iPhone (22/05/2015)
ired.gr

Επεξεργαστείτε τα κείμενά σας, απολαύστε τους πίνακες του μουσείου του Λούβρου σε υψηλή ανάλυση και θυμηθείτε το παλιό Arkanoid με τις δωρεάν εφαρμογές της ημέρας (22/05/2015)

Update 23/05: Μόνο η τρίτη εφαρμογή, Blockclassic 2, είναι ακόμη δωρεάν!

Textkraft Pocket

by Infovole

ired ios apps free apps of the day 01

Ξεκινάμε με έναν ελαφρύ αλλά αρκετά ισχυρό επεξεργαστή κειμένου. Η ιδιαιτερότητα της εφαρμογής είναι η δυνατότητά της να ανοίξει αλλά και να αποθηκεύσει έγγραφα σχεδόν από το σύνολο των cloud υπηρεσιών.

Υποστηρίζονται το Dropbox, το Google Drive, το OneDrive, το iCloud Drive, το Box, η τοπική αποθήκευση και το iTunes file sharing. Στο αμερικάνικο App Store έχει βαθμολογηθεί με πέντε αστέρια. Δωρεάν, για λίγες ακόμα ώρες, διαθέσιμο για iPhone, iPad & iPod Touch και βελτιστοποιημένο για iPhone 5 & iPhone 6 Plus. Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 4€.

Louvre HD

by Evolution Games LLP

ired ios apps free apps of the day 02

Ταξιδέψτε στο μουσείο του Λούβρου με αυτή την υπέροχη εφαρμογή. Σας δίνεται η δυνατότητα να δείτε τους πιο δημοφιλείς πίνακες του μουσείου σε ανάλυση υψηλής ευκρίνειας. Αρχικά η θέασή τους είναι σε τυπική ανάλυση, αλλά, για τους πίνακες που σας ενδιαφέρουν περισσότερο, μπορείτε να επιλέξετε την θέαση των HD εκδόσεων. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε να κατεβάσετε από την αρχή, τις εκδόσεις υψηλής ευκρίνειας για όλους τους πίνακες.

Θα κληθείτε να επιλέξετε τον αιώνα που σας ενδιαφέρει και αμέσως μετά θα απολαύσετε τους πίνακες που αντιστοιχούν σε αυτόν. Η εφαρμογή στο ελληνικό App Store έχει βαθμολογηθεί σχεδόν από το σύνολο των χρηστών με πέντε αστέρια και η κανονική της τιμή είναι 2€. Είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

BlocksClassic 2

by Bootant LLC

ired ios apps free apps of the day 03

Αν είστε φαν του κλασικού πλέον Arkanoid, αυτό το παιχνίδι θα σας ενθουσιάσει. Καλείστε να εξουδετερώσετε όλα τα "τουβλάκια" χωρίς να σας ξεφύγει η μικρή μπάλα σας. Θα έχετε στην διάθεσή σας αρκετά power up's αλλά και αρκετά εμπόδια προκειμένου να πετύχετε τον σκοπό σας.

Το animation είναι εξαιρετικά ομαλό και τα γραφικά απλά "ok" για τέτοιου είδους παιχνίδι. Η εφαρμογή στο αμερικάνικο App Store έχει 4,5 αστέρια και είναι σε προσφορά για λίγες ώρες.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »