Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανακαλύψτε την κρυμμένη δυνατότητα επιλογής διάστασης εικόνων στην εφαρμογή Mail σε iPad συσκευή.

Ανακαλύψτε την κρυμμένη δυνατότητα επιλογής διάστασης εικόνων στην εφαρμογή Mail σε iPad συσκευή.
ired.gr

Δείτε ένα κόλπο για την αλλαγή των διαστάσεων σε φωτογραφία προς αποστολή, σε συσκευή iPad.

Κατά την επισύναψη φωτογραφίας σε μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας σε συσκευή iPhone, ένα αναδυόμενο παράθυρο, θα σας επιβάλει να επιλέξτε το μέγεθος της εικόνας που επιθυμείτε να αποστείλετε. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ των "Μικρό", "Μεσαίο", "Μεγάλο", ή του αρχικού μεγέθους, "Πραγματικό".

Η κάθε μία από τις επιλογές, σημαίνει και διαφορετικό όγκο αποστολής καθώς το μέγεθος ποικίλει από 50 ΚΒ, έως μερικά MB. Το μέγεθος της εικόνας το οποίο επιλέγετε να αποστείλετε είναι μεγάλης σημασίας, ιδιαίτερα εάν το πρόγραμμα των μηνιαίων διαθέσιμων data που έχετε στο συμβόλαιο σας, εσείς ή ο παραλήπτης, είναι μικρό. Αυτή είναι η διαδικασία στο iPhone. Τι γίνεται όμως εάν το μέσο αποστολής είναι η συσκευή iPad;

ired ios email image size 01

Διαβάστε επίσης: iOS 8 - Mail - Πιο εύχρηστο με νέες λειτουργίες!

Επιλογή μεγέθους φωτογραφίας προς αποστολή σε συσκευή iPad

Από την άλλη, στη συσκευή iPad, κατά την προσπάθειά σας να αποστείλετε μία φωτογραφία μέσω της εφαρμογής Mail, η εφαρμογή δεν σας δίνει αυτόματα την επιλογή μεγέθους. Αντ' αυτού η εφαρμογή θα αποστείλει τη φωτογραφία σας, την οποία έχετε επισυνάψει, σε "Μεσαίο" μέγεθος.

Τώρα η επιλογή αυτή είναι ένα λογικό μέγεθος, για αποστολή μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, κι ανάλογα με τη συσκευή που έχει ληφθεί, δεν θα ξεπεράσει τα 150 KB data, εάν έχει ληφθεί με ένα iPhone 6, για παράδειγμα. Τι μπορείτε να κάνετε όμως προκειμένου να αλλάξετε το μέγεθος της επισυναπτόμενης φωτογραφίας;

Για να δούμε...

Ανοίξτε την εφαρμογή "Φωτογραφίες" στη συσκευή σας iPad, επιλέξτε τη φωτογραφία και στη συνέχεια αγγίξτε το εικονικό πλήκτρο δραστηριοτήτων (ένα μικρό τετράγωνο εικονίδιο κάτω αριστερά της οθόνης) κι από το αναδυόμενο μενού επιλέξτε την εφαρμογή "Mail".

ired ios email image size 02

Διαβάστε επίσης: Εκπληκτικές συντομεύσεις και χειρονομίες της εφαρμογής Mail

Εναλλακτικά μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στην εφαρμογή Mail και στη συνέχεια να κρατήσετε πατημένο το δάχτυλό σας στο μέσα στο χώρο περιεχομένου. κι από την εμφανιζόμενη μπάρα επιλογών, αγγίξτε το εικονικό πλήκτρο "Eισαγωγή φωτογραφίας ή video".

ired ios email image size 03

Η εφαρμογή θα επισυνάψει τη φωτογραφία (ή τις φωτογραφίες, εάν επιλέξετε περισσότερες από μία) σε ένα κενό μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Συμπληρώστε τα πεδία "Προς" και "Θέμα" και στη συνέχεια προσθέστε κείμενο στο μήνυμά σας, εάν το επιθυμείτε.

Εδώ υπάρχει ένα μικρό κόλπο. Στο πεδίο "Κοιν./Κρυφή κοιν.", ακριβώς κάτω από το πεδίο "Προς", κοιτώντας δεξιά, θα παρατηρήσετε τον αριθμό των KB της φωτογραφίας σας (το μέγεθος εξαρτάται από τη λήψη, στο παράδειγμά μας, "Εικόνες: 2,8 MB").

Αγγίξτε το κείμενο στη γραμμή "Κοιν./Κρυφή κοιν." για να επεκταθεί και θα εμφανιστούν μία σειρά από διαστάσεις για επιλογή: "Μικρό", "Μεσαίο", "Μεγάλο", ή του αρχικού μεγέθους "Πραγματικό", ανάλογες των επιλογών στη συσκευή σας iPhone.

ired ios email image size 04

Διαβάστε επίσης: Χρησιμοποιήστε το Mail Drop για να στείλετε μεγάλα αρχεία

Επιλέξετε τις διαστάσεις που επιθυμείτε, προκειμένου να συρρικνώσετε ή να μεγεθύνετε την εικόνα που έχετε επισυνάψει. Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία, μπορείτε να προχωρήσετε στην αποστολή του ηλεκτρονικού μηνύματος.

Εάν έχετε απορίες ή θέλετε επιπλέον διευκρινίσεις για την επιλογή διαστάσεων αποστολής μιας επισυναπτόμενης φωτογραφίας σε συσκευή iPad, παρακαλούμε ενημερώστε μας στα σχόλια.

από DINFUN

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status