Οι δωρεάν εφαρμογές της ημέρας για iPhone (21/05/2015)

Οι δωρεάν εφαρμογές της ημέρας για iPhone (21/05/2015)
ired.gr

Κατεβάστε δωρεάν wallpapers με θέμα το GTA 5, δημιουργήστε αστείες φωτογραφίες και παίξτε ένα παιχνίδι με όμορφα γραφικά, στις δωρεάν εφαρμογές της ημέρας (21/05/2015)

Jet Fighter 2015

by An Liu

ired ios apps free apps of the day 01

Ξεκινάμε με ένα πολύ ωραίο και δύσκολο παιχνίδι.. Ο χειρισμός είναι πολύ απλός, με το δάχτυλό σας καλείστε να οδηγήσετε το αεροπλάνο σας μακριά από τα εχθρικά αεροσκάφη και πυρά, ενώ το πολυβόλο λειτουργεί αυτόματα. Το παιχνίδι είναι αρκετά γρήγορο, με πολύ ομαλή κίνηση και πολύ ωραία γραφικά.

Όμως, είναι πολύ πολύ δύσκολο. Προκειμένου να προχωρήσετε θα πρέπει να είστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί. Φυσικά στην διάθεσή σας βρίσκονται υπερόπλα όπως πολύ δυνατές βόμβες και ασπίδες. Στο αμερικάνικο App Store έχει βαθμολογηθεί με πέντε αστέρια. Δωρεάν, για λίγες ακόμα ημέρες, διαθέσιμο για iPhone, iPad & iPod Touch.

Epica 2 Pro

by Wanman Inc.

ired ios apps free apps of the day 02

Μία αρκετά ...funky εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να ζωντανέψετε τις φωτογραφίες σας. Έχετε στην διάθεσή σας αρκετά φίλτρα προκειμένου να δώσετε μια διαφορετική οπτική, αλλά και διάφορα... φιλικά ζωάκια όπως κροκόδειλους που μπορείτε να τοποθετήσετε το στόμα τους, το πρόσωπο... αγαπημένων σας προσώπων.

Η εφαρμογή θα σας βοηθήσει να επιτύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, δείχνοντάς σας, ανάλογα με την φωτό, που ακριβώς θα πρέπει να "τοποθετήσετε" το πρόσωπο της φωτό για ένα "αληθοφανές" αποτέλεσμα. Η εφαρμογή στο αμερικάνικο App Store έχει πέντε αστέρια και η κανονική της τιμή είναι 2€. Είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

HD Wallpapers for GTA 5

by Hiren Thakkar

ired ios apps free apps of the day 03

Αν είστε φαν του Grand Theft Auto V, αυτή η εφαρμογή θα σας ενθουσιάσει. Προσφέρει πάρα πολλά wallpapers από ήρωες και σκηνές του δημοφιλέστατου παιχνιδιού. Χωρίς pop ups, χωρίς ενοχλητικές διαφημίσεις.

Εντυπωσιαστήκαμε από την ποιότητα των wallpapers. Είναι καλοσχεδιασμένα, επαγγελματικού επιπέδου και τα συνιστούμε κυρίως για την lock screen σας. Η εφαρμογή στο αμερικάνικο App Store έχει 4,5 αστέρια.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »