Οι δωρεάν εφαρμογές της ημέρας για iPhone (20/05/2015)

Οι δωρεάν εφαρμογές της ημέρας για iPhone (20/05/2015)
ired.gr

Παίξτε τρίλιζα, λύστε γρίφους και κυρίως, κατεβάστε μια καταπληκτική εφαρμογή διαχείρισης των email σας, δωρεάν, από την αρχική τιμή των 10€! Στις δωρεάν εφαρμογές της ημέρας (20/05/2015)...

Ultimate Ball - Slingshot Puzzles and Amazing Physics Simulation

by Arphix

ired ios apps free apps of the day 01

Ξεκινάμε σήμερα με ένα ωραίο παιχνίδι. Το Ultimate Ball - Slingshot Puzzles and Amazing Physics Simulation είναι ένα καλοφτιαγμένο puzzle game με πολύ καλά "physics". Ο παίκτης καλείται να πετάξει μια μικρή μπάλα, δίνοντας ώθηση σε αυτή "τραβώντας" τη προς τα πίσω.

Ο σκοπός είναι σε κάθε πίστα η μπάλα μας να πετύχει το ειδικό πράσινο σημείο που βρίσκεται όσο προχωράει το παιχνίδι και σε πιο δύσκολο ή απομακρυσμένο σημείο. Παράλληλα, η στόχευση των μικρών αστεριών που βρίσκονται διασκορπισμένα στις πίστες, βοηθάει να ανεβάσουμε το σκορ μας αλλά και να πετύχουμε το απόλυτο (κάτι σαν τα Angry Birds, ως προς τον τρόπο επιβράβευσης ανά πίστα).

Το παιχνίδι διατίθεται δωρεάν για λίγες ώρες και στα App Stores του εξωτερικού οι βαθμολογήσεις από τους χρήστες αγγίζουν τα 4,5 αστεράκια.

Tic Tac Toe

by OutOfTheBit Ltd

ired ios apps free apps of the day 02

Και η δεύτερη δωρεάν εφαρμογή της ημέρας είναι παιχνίδι. Αν σας αρέσει η τρίλιζα, θα το αγαπήσετε. Απλό, γρήγορο, σας δίνει την δυνατότητα να αγωνιστείτε εναντίον αγνώστων αντιπάλων στο διαδίκτυο αλλά και να ξεκινήσετε ένα off line παιχνίδι για δύο παίκτες.

Στην Ελλάδα δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, οφείλουμε όμως να σας ενημερώσουμε πως στα διεθνή App Stores έχει πέντε αστέρια!

CloudMagic Email

by CloudMagic, Inc.

ired ios apps free apps of the day 03

Οι Έλληνες χρήστες το έχουν τιμήσει ιδιαιτέρως. Στο Ελληνικό App Store οι κριτικές είναι πολύ καλές και η βαθμολογία του είναι 4,5 αστέρια. Το CloudMagic bείναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τους λογαριασμούς της ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας με ένα πολύ όμορφο και πρακτικό τρόπο. Μπορείτε να εισάγετε λογαριασμούς πολλών τύπων, όπως iCloud, Google, Microsoft, Yahoo κλπ. Το user interface είναι καταπληκτικό, εύκολο στην εκμάθηση και πολύ όμορφο.

Εδώ πρέπει να τονίσουμε πως η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 10€. Αξίζει να το κατεβάσετε πριν την λήξη της προσφοράς και να το δοκιμάσετε όταν θα έχετε χρόνο.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »