Οι δωρεάν εφαρμογές της ημέρας για iPhone (19/05/2015)

Οι δωρεάν εφαρμογές της ημέρας για iPhone (19/05/2015)
ired.gr

Χτυπήστε πέναλτι, λύστε γρίφους και διαχειριστείτε καλύτερα τις επαφές σας, με τις σημερινές μας προτάσεις για εφαρμογές που βρίσκονται σε προσφορά, δωρεάν.

World Football Penalty

by Stefano Campodall' Orto

ired ios app free app of the day 01

Ας ξεκινήσουμε με ένα απλό παιχνιδάκι για ποδοσφαιρόφιλους (και όχι μόνο) που θέλουν να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους. Το World Football Penalty δεν έχει ακόμα κριτικές από τους Έλληνες χρήστες, αλλά στα διεθνή App Stores έχει βαθμολογηθεί με τέσσερα αστέρια.

Η αποστολή είναι απλή. Εκτελείτε πέναλτι και προσπαθείτε να πετύχετε γκολ. Στην διάθεσή σας εκτός από την επιλογή της κατεύθυνσης είναι και το φάλτσο το οποίο μπορείτε να επιτύχετε με την φορά που θα κινήσετε το δάχτυλό σας, αλλά και το ύψος στο σουτ σας, κρατώντας πατημένο το δάχτυλό σας πριν την εκτέλεση, λίγη (η και πολλή) ώρα παραπάνω.

Τα γραφικά δεν είναι εντυπωσιακά, αλλά καταφέρνουν να υποστηρίξουν το παιχνίδι σε "ανεκτό" βαθμό. Δοκιμάστε το!

Κατεβάστε την εφαρμογή

Unblock Me Pro

by Deepak Pant

ired ios app free app of the day 02

Και η δεύτερη πρότασή μας για σήμερα είναι παιχνίδι. Και αυτό γιατί το Unblock me Pro είναι σε προσφορά! Μπορεί οι Έλληνες χρήστες να μην το έχουν τιμήσει ιδιαιτέρως, αλλά στην αμερικάνικη έκδοση του App Store έχει πέντε αστέρια!

Πρόκειται για ένα πολύ απλό στον χειρισμό puzzle game με αρκετές αποστολές και γρίφους. Κινώντας τα "τουβλάκια" με συγκεκριμένη φορά, ο σκοπός σας είναι να περάσετε το κόκκινο τουβλάκι μέσα από ένα εικονικό τούνελ. Η δυσκολία αυξάνεται ομαλά και σταδιακά και σας συνιστούμε να το δοκιμάσετε, ειδικά τώρα που είναι δωρεάν.

Κατεβάστε την εφαρμογή

Multiple Contacts Delete and Easy Backup Lite

by Asif Khalyani

ired ios app free app of the day 03

Κανονικά οι "Lite" εκδόσεις των εφαρμογών θα πρέπει έτσι κι αλλιώς να προσφέρονται δωρεάν. Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως, αυτό δεν ισχύει. Βέβαια, αυτή την στιγμή η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν και μπορεί να σας βοηθήσει στην μαζική διαγραφή επαφών αλλά και στην δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας.

Για παράδειγμα, μπορείτε να ζητήσετε από την εφαρμογή να σας παρουσιάσει ποιες από τις επαφές σας δεν έχουν φωτογραφία, ή email. Ακόμα και αν επιλέξετε να μην τις διαγράψετε, έχετε μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα εικόνα για τα μη συμπληρωμένα πεδία των επαφών σας και μπορείτε να προχωρήσετε στην διόρθωσή τους, ή την συμπλήρωση των πεδίων που σας ενδιαφέρουν.

Η εφαρμογή επίσης μπορεί να διαχειριστεί και ομάδες επαφών, κάτι που η προεγκατεστημένη εφαρμογή δεν καλύπτει απόλυτα. Διατίθεται δωρεάν για λίγες μόνο ώρες και θα σας βοηθήσει στην καλύτερη διαχείριση των επαφών σας.

Πατήστε συνέχεια για να κατεβάσετε τις εφαρμογές

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »