Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι δωρεάν εφαρμογές της ημέρας για iPhone (14/05/2015)

Οι δωρεάν εφαρμογές της ημέρας για iPhone (14/05/2015)
ired.gr

Αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές, διαθέσιμες δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Κατεβάσετε Free iOS Apps σε iPhone, iPad ή iPod Touch από το App Store.

Video Downloader Pro - Download and Play Free Videos

By Evolution Games LLP

ired ios apps free apps 01

Με αυτήν την εφαρμογή μπορείτε να κατεβάσετε βίντεο και να τα αποθηκεύσετε στην συσκευή σας. Η αναπαραγωγή των βίντεο μπορεί να γίνει χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο, εντός της εφαρμογής, μέσω του δικού της player, ο οποίο είναι πολύ εύχρηστος. Είτε μπορεί να γίνει export στην βιβλιοθήκη του iPad ή του iPhone.

Μπορείτε να κατεβάσετε βίντεο από όλες τις ιστοσελίδες, τις οποίες τις επισκέπτεστε από τον browser εντός εφαρμογής. To downolad γίνεται είτε κρατώντας πατημένo το παράθυρο αναπαραγωγής για 2 δευτερόλεπτα, είτε επιλέγοντας το εικονίδιο download, πάνω αριστερά.

ired ios apps free apps 02

Το Video Downloader Pro δοκιμάστηκε σήμερα σε iPad Air και λειτουργεί άψογα. Η εφαρμογή προσφέρει την δυνατότητα να κλειδώσουμε με κωδικό φακέλους με τα download μας. Μπορούμε να στείλουμε τα βίντεο σε άλλες συσκευές iOS, ή σε υπολογιστή Mac ή Windows (μέσω Wi-Fi).

Το θετικό της εφαρμογής είναι ότι δεν έχει ενοχλητικές διαφημίσεις.

Orbitum

By Happymagenta

ired ios apps free apps 03

Το παιχνίδι αυτό είναι δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Η εταιρία γιορτάζει και προωθεί την κυκλοφορία ενός νέου παιχνιδιού της με αυτόν τον τρόπο.

Το Orbitum είναι απλό παιχνίδι. Διάφορα αντικείμενα στροβιλίζονται γύρω από μία "μαύρη τρύπα".
Εσείς πρέπει να αποφύγετε να βρεθείτε στο κέντρο της οθόνης και τις συγκρούσεις με τα κόκκινα βέλη. Η μηχανική του παιχνιδιού σας επιτρέπει να μεταβείτε στην αμέσως επόμενη τροχιά, πατώντας στην οθόνη.

Διασκεδαστικό για 5 λεπτά, αλλά ενδεχομένως να σας ζαλίσει! Δείτε ένα βίντεο gameplay:

Krashlander - Ski, Jump, Crash!

By Farseer Games LLC

ired ios apps free apps 04

Τα ρομπότ κατακτούν τον κόσμο και η τελευταία ελπίδα είσαι εσύ, ο σκιέρ τιμωρός. Το παιχνίδι παραδόξως είναι βασισμένο στους νόμους της φυσικής.

Ο σκιέρ κατεβαίνει τις πλαγιές και πρέπει να επιλέξει την στάση του ανάλογα με την κλίση της πλαγιάς και την θέση των κακών ρομπότ, για να εξαπολύσει την μαρτυρική επίθεση του. Ως (σαν) ragdoll βολίδα τσακίζει τους μεταλλικούς εχθρούς.

ired ios apps free apps 05

535 ratings 4,5 Αστέρια, η αξιολόγηση του παιχνιδιού είναι πολύ υψηλή από τους χρήστες του. Αποκτήστε την εφαρμογή, τώρα που είναι δωρεάν!



Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!


Σήμερα αυτές οι εφαρμογές θα είναι διαθέσιμες στο App Store Δωρεάν.

Συνήθως οι προσφορές αυτές είναι αναπάντεχες, όπως και οι αλλαγές στην τιμή των εφαρμογών. Τις περισσότερες φορές η διάρκεια των προσφορών είναι 1-2 ημέρες, αλλά οι εταιρίες σπάνια μας ενημερώνουν επισήμως. Εάν γνωρίζουμε την διάρκεια της προσφοράς την αναφέρουμε στην σύντομη περιγραφή της εφαρμογής.

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη εάν οι τιμές αλλάξουν, ακόμη και εντός της ημέρας!

1 Video Downloader Pro - Download and Play Free Videos
By Evolution Games LLP

ired ios apps free apps 06

Κατεβάστε Δωρεάν το Video Downloader

2 Orbitum
By Happymagenta

ired ios apps free apps 08

Κατεβάστε Δωρεάν το Orbitum

3 Krashlander - Ski, Jump, Crash!
By Farseer Games LLC

ired ios apps free apps 07

Κατεβάστε Δωρεάν το Ski,Jump, Crash!

Από jericho

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status