Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εισάγετε εύκολα αρχεία ePub στην iOS συσκευή σας

Εισάγετε εύκολα αρχεία ePub στην iOS συσκευή σας
ired.gr

Εισάγετε εύκολα, όλα σας τα έγγραφα επαγγελματικά ή μη στις iOS συσκευές σας.

H εισαγωγή αρχείων ePub, είναι εύκολη υπόθεση στο λειτουργικό iOS, χάρη στη δυνατότητα του λογισμικού διαχείρισης πολυμέσων iTunes. Μπορείτε να μεταφέρετε όλα τα αρχεία σας στις iOS συσκευές σας ή να τα στείλετε ως συνημμένα αρχεία, μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Σε κάθε περίπτωση έχετε τη δυνατότητα να εγκαταστήσετε μία συμβατή με ePub αρχεία εφαρμογή στη συσκευή σας, πριν εισάγετε τα δεδομένα σας. Το να μετατρέψετε τα επαγγελματικά σας έγγραφα σε αρχεία ePub και να τα μεταφέρετε στο iPhone σας, είναι μία εξαιρετική μέθοδος, ώστε να έχετε πάντα μαζί σας μεγαλύτερο αριθμό χρήσιμων δεδομένων. Ας δούμε τις εναλλακτικές επιλογές που έχουμε στη διάθεσή μας για να το επιτύχουμε:

Εγκατάσταση συμβατής ePub εφαρμογής

Πριν μεταφέρετε αρχεία ePub στο iPhone σας μέσω οποιασδήποτε μεθόδου, θα πρέπει να εγκαταστήσετε στη συσκευή μία συμβατή με αρχεία ePub, εφαρμογή. Ανοίξτε την εφαρμογή App Store αγγίζοντας το εικονίδιο της εφαρμογής από την αρχική οθόνη.

ired ios apps epub files import 01

Εάν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα για την εφαρμογή App Store, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:App Store και αναζήτηση:

Αναζητήστε έξυπνα εφαρμογές στο κατάστημα της Apple

Κάνετε αναζήτηση σε συμβατές εφαρμογές, όπως για παράδειγμα την εφαρμογή ePub Reader. Εγκαταστήστε την εφαρμογή πατώντας το εικονικό πλήκτρο "Απόκτηση". Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και την εφαρμογή iBooks, προκειμένου να αναγνώσετε αρχεία ePub στην iOS συσκευή σας.

Εισαγωγή αρχείων ePub μέσω καλωδίου USB

Ενεργοποιήστε την εφαρμογή iTunes και συνδέστε το iPhone σας, κάνοντας χρήση του συνοδευτικού καλωδίου φόρτισης USB. Το iTunes θα προσθέσει το iPhone σας και θα εμφανίσει ένα εικονίδιο στο επάνω μέρος της εφαρμογής. Από την πλευρική στήλη αριστερά επιλέξτε την ενότητα "Εφαρμογές".

ired ios apps epub files import 02

Μετακινηθείτε προς το κάτω μέρος της οθόνης, έως ότου συναντήσετε την παράγραφο "Κοινή χρήση αρχείων". Οι εφαρμογές που εμφανίζονται στην ενότητα αυτή είναι ικανές να μεταφέρουν τα έγγραφά σας στη συνδεδεμένη συσκευή. Αναζητήστε - όπως στο παράδειγμά μας - την εφαρμογή ePUB Reader κι επιλέξτε τη.

Στο πλαίσιο με τίτλο ePUB Reader έγγραφα, μπορείτε να σύρετε τα έγγραφά σας τα οποία επιθυμείτε να συγχρονιστούν στην iOS συσκευή σας. Εναλλακτικά μπορείτε να αναζητήσετε και να προσθέσετε τα έγγραφά σας αγγίζοντας το εικονικό πλήκτρο "Προσθήκη".

Διαβάστε επίσης: Οι 3 καλύτερες anti-virus εφαρμογές για iPhone και iPad

Ασύρματη εισαγωγή ePub αρχείων μέσω Wi-Fi

Την ίδια διαδικασία μπορείτε να την πραγματοποιήσετε και ασύρματα. Ενεργοποιήστε την εφαρμογή iTunes στον υπολογιστή σας και συνδέστε το iPhone σας με το καλώδιο φόρτισης USB. Επιλέξτε τη συσκευή σας πάνω αριστερά, και ανοίξτε την υποενότητα "Σύνοψη".

ired ios apps epub files import 03

Κάνετε κύλιση προς τα κάτω στις "Επιλογές" και τικάρετε την επιλογή "Συγχρονισμός αυτού του iPhone μέσω Wi-Fi", εφαρμόζοντάς τη με το εικονικό πλήκτρο "Συγχρονισμός". Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, το iPhone σας θα συγχρονίζεται ασύρματα όταν βρίσκεται στο ίδιον περιβάλλον δικτύου με τον υπολογιστή σας και η εφαρμογή iTunes είναι ενεργοποιημένη.

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί πως η συσκευή σας θα πρέπει απαραίτητα να είναι σε κατάσταση φόρτισης, δηλαδή συνδεδεμένη με πηγή ενέργειας. Τώρα μπορείτε να επιλέξετε τη συμβατή με ePub αρχεία εφαρμογή, από την πλευρική λίστα εφαρμογών και να προσθέσετε - όπως και στην ενσύρματη σύνδεση -, τα έγγραφά σας.

Διαβάστε επίσης: Όλες οι εναλλακτικές λύσεις εκτύπωσης απευθείας από iPhone ή iPad

Εισαγωγή αρχείων μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Δημιουργήστε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και στη συνέχεια επισυνάψτε τα ePub αρχεία που επιθυμείτε να μεταφέρετε στην iOS συσκευή σας. Προσθέστε μία αποδεκτή διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας από το iPhone σας. Με λίγα λόγια πρόκειται να στείλετε ένα μήνυμα στον εαυτό σας ή στο επαγγελματικό σας email. Ανοίξτε την εφαρμογή email στην iOS συσκευή σας, και στη συνέχεια ανοίξτε το μήνυμα με τα επισυναπτόμενα ePub, αρχεία.

ired ios apps epub files import 04

Αγγίξτε παρατεταμένα το επισυναπτόμενο αρχείο, προκειμένου να επιλέξτε με ποια συμβατή με ePub αρχεία εφαρμογή, επιθυμείτε να ανοίξετε το έγγραφό σας. Επαναλάβετε την διαδικασία με κάθε αρχείο σας. Όλα τα επιλεγμένα έγγραφα έχουν πλέον εισαχθεί στη συσκευή σας.

Προσπαθήσαμε να σας αναλύσουμε μερικούς από τους τρόπους (υπάρχουν κι άλλοι), όπου μπορείτε να εισάγετε πλήθος εγγράφων επαγγελματικών ή μη στη συσκευή σας και να τα έχετε μονίμως στη διάθεσή σας. Εάν παρόλα αυτά υπάρχουν ακόμη απορίες για τις παραπάνω μεθόδους, παρακαλούμε ενημερώστε μας στα σχόλια.

από DINFUN

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status