Ξέρω ποιες εφαρμογές κατέβασες εκείνο το καλοκαίρι (του 2008)

Ξέρω ποιες εφαρμογές κατέβασες εκείνο το καλοκαίρι (του 2008)
ired.gr

Ποιες ήταν οι πιο δημοφιλείς εφαρμογές όταν πρωτοάνοιξε το App Store και που βρίσκονται σήμερα.

Όταν στις 10 Ιουλίου 2008, η Apple «άνοιξε» το App Store, κανείς δεν φανταζόταν πόσο απίστευτα μαζική θα ήταν η επιρροή των εφαρμογών του στους φαν της Apple!

Αν είχατε αγοράσει ένα iPhone 3G εκείνο το καλοκαίρι, είχατε πρόσβαση μόνο σε 500 apps! Σήμερα το App Store διαθέτει εκατοντάδες χιλιάδες εφαρμογές που έχουν «κατέβει» πάνω από 10 δισεκατομμύρια φορές.

Ας κάνουμε λοιπόν ένα ταξίδι στο παρελθόν για να δούμε ποια ήταν αυτά τα πρώτα επιτυχημένα apps και που βρίσκονται τώρα.

PhoneSaber

ired ios apps best retro apps 01

Το παιχνίδι είχε γίνει έμμονη ιδέα σε πολλούς χρήστες-fans του Star Wars, για μήνες. Στην ουσία το κινητό γινόταν ένα φωτόσπαθο και κάθε φορά που το κουνούσες αριστερά ή δεξιά έβγαζε τρομακτικούς ήχους. Σήμερα δεν υπάρχει πια, όμως έχουν κυκλοφορήσει πάνω από δέκα παρόμοια apps.

Rolando

ired ios apps best retro apps 02

Πριν έρθουν τα Angry Birds, υπήρχε το Rolando. Ήταν ένα από τα πρώτα παιχνίδια που εκμεταλλεύτηκε το αξελερόμετρο του iPhone και αν παρατηρήσετε προσεκτικά οι συμπαθέστατοι χαρακτήρες του απoτέλεσαν προάγγελο για μελλοντικά, επιτυχημένα παιχνίδια. Σήμερα, υπάρχει το Rolando 2, το οποίο βρίσκεται στη λίστα με τα 200 κορυφαία επί πληρωμή παιχνίδια. Θα το βρείτε εδώ για $0,99.

Remote

ired ios apps best retro apps 03

Το Remote παραμένει ένα από τα πιο δημοφιλή app με λογισμικό βοηθητικών λειτουργιών. Είναι δωρεάν και μετατρέπει το iPhone, το iPad ή το iPod σε remote control για το Mac υπολογιστή ή την Apple TV. Είναι δωρεάν και μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ

Evernote

ired ios apps best retro apps 04

To Evernote ήταν ένας από τους καλύτερους τρόπους να κρατάει κανείς σημειώσεις, φωτογραφίες, web clips και να τα αποθηκεύει σε ένα μέρος. Σήμερα, εξακολουθεί να είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές για σημειώσεις και ιδέες με πολλά extra χαρακτηριστικά από την πρώτη έκδοση. Είναι δωρεάν και μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ αλλά υπάρχουν και Premium εκδόσεις που φτάνουν τα $44.99.

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »