Πλήρης οδηγός προσαρμογής όψεων και πληροφοριών, στο Apple Watch

Πλήρης οδηγός προσαρμογής όψεων και πληροφοριών, στο Apple Watch
ired.gr

Αναλυτικές οδηγίες προσαρμογής όψεων στο Apple Watch.

To ρολόι της Apple, έχει δεκάδες εντυπωσιακά χαρακτηριστικά τα οποία μπορούμε να προσαρμόσουμε στην καθημερινότητά μας και γι' αυτό ξεχνάμε το πιο βασικό, πως βρίσκεται στον καρπό μας για να μας ενημερώνει για την ώρα. Πρώτα απ' 'όλα λοιπόν είναι ένα ρολόι ακριβείας και τη λειτουργία του αυτή, θα αναλύσουμε σε αυτή μας την ανάρτηση. Συγκεκριμένα θα αναφέρουμε τι αλλαγές μπορείτε να κάνετε στον χρονογράφο σας, ώστε να τον προσαρμόσετε μέσω των όψεων στη διάθεσή σας και στο δικό σας προσωπικό στιλ.

Επιλέξτε τη όψη που επιθυμείτε

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές προεπιλεγμένες όψεις για να επιλέξετε τη μορφή του χρονογράφου σας και είμαστε σχεδόν σίγουροι πως η συλλογή αυτή θα μεγαλώσει, με την πάροδο του χρόνου. Μόλις παραλάβετε το Apple Watch θα πρέπει να ορίσετε την όψη που θα βλέπετε την ώρα. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ των κλασικών όψεων, σύγχρονων ψηφιακών όψεων έως και εντελώς πρωτόγνωρων τρόπων απεικόνισης της ώρας.

Διαβάστε επίσης: 12 σημεία στα οποία υπερτερεί το Apple Watch έναντι του υπάρχοντος ανταγωνισμού.

ired apple watch faces 01

Οι όψεις του Apple Watch, μπορούν να αλλάξουν όποτε το επιθυμείτε. Αν λοιπόν βαρεθήκατε μία συγκεκριμένη όψη ή αισθάνεστε να μην ταιριάζει με τη διάθεσή σας σε μια συγκεκριμένη στιγμή, η διαδικασία αλλαγής σε κάτι άλλο, είναι πολύ απλή. Το πρώτο που πρέπει να κάνετε είναι να αγγίξετε παρατεταμένα την οθόνη της συσκευής για να εμφανιστεί η προεγκατεστημένη συλλογή όψεων.

Σύρετε το δάχτυλό σας δεξιά ή αριστερά για να επιλέξετε την όψη που επιθυμείτε. Από τη στιγμή που την εντοπίσετε μπορείτε να την ορίσετε ή να την τροποποιήσετε, πατώντας το εικονικό πλήκτρο προσαρμογής στο κάτω μέρος της οθόνης.

Προσαρμογή της όψης ρολογιού

Με το άγγιγμα του πλήκτρου προσαρμογής, εμφανίζεται η προσαρμόσιμη οθόνη. Οι τελείες κατά μήκος της κορυφής της σελίδας, αντιπροσωπεύουν τον αριθμό των παραμετροποιήσιμων πάνελ που διατίθενται με την επιλεγμένη όψη. Εάν για παράδειγμα επιλέξετε την όψη Utility, υπάρχουν τρία διαθέσιμα πάνελ προσαρμογής.

ired apple watch faces 02

Η προσαρμογή εκτείνεται σε ό,τι βρίσκεται εντός των πράσινων περιγραμμάτων. Στη δική μας περίπτωση, το πρώτο πάνελ επιτρέπει να προσθέσετε περισσότερες λεπτομέρειες στην όψη. Για παράδειγμα εάν κάνετε κύλιση με το πλαϊνό Digital crown, έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε στην οθόνη ώρες και λεπτά. Κάνοντας σάρωση στο επόμενο πάνελ προσαρμογών, θα μεταφερθείτε στην επόμενη οθόνη με προσαρμόσιμο υλικό.

ired apple watch faces 03

Στην πρόσοψη Utility που έχουμε επιλέξει, μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα του δεύτερου δείκτη, κάνοντας και πάλι κύλιση του Digital crown, για την επιλογή του χρώματος. Με το τρίτο πάνελ, σας προσφέρεται η ευχέρεια, να προσθέσετε χρήσιμες πληροφορίες σε κάθε περιοχή στις οποίες συμπεριλαμβάνονται ημερολόγιο, καιρός, φάσεις σελήνης και πολλές άλλες.

Διαβάστε επίσης: Το Apple Watch λειτουργεί και χωρίς Bluetooth σύνδεση;

ired apple watch faces 04

Μόλις ολοκληρώσετε τις αλλαγές και τις προσθήκες, πατήστε το Digital crown και στη συνέχεια αγγίξτε την οθόνη, για να ορίσετε την νέα όψη στο χρονογράφο σας. Πλέον αγγίζοντας τη θερμοκρασία, θα μεταφερθείτε ευθύς αμέσως στη εφαρμογή του καιρού ή, αγγίζοντας το επόμενο ραντεβού σας, θα μεταφερθείτε στο ημερολόγιο.

ired apple watch faces 05

Δείτε στο παρακάτω video, οπτικοποιημένες από την Apple όλες τις παραπάνω οδηγίες αλλαγής και προσαρμογής των όψεων.

Πλέον είστε ενημερωμένοι. Ξέρετε πως μπορείτε να κάνετε αλλαγές στις όψεις του Apple Watch σας. Εάν σας έχουν δημιουργηθεί απορίες μπορείτε να μας τις γνωστοποιήσετε στα σχόλια.

από DINFUN

Δείτε περισσότερα: