Εκτύπωση αυτής της σελίδας

iOS Game: “aa”

iOS Game: “aa”
ired.gr

"aa": Άλλο ένα παιχνίδι, για αυτούς που δεν παίζουν παιχνίδια

Στο παρελθόν, σας είχαμε παρουσιάσει το "2048" ως ένα παιχνίδι, για αυτούς που δεν παίζουν παιχνίδια. Ήρθε η στιγμή να ασχοληθούμε με ένα άλλο, που ανήκει στην ίδια "κατηγορία".

ired ios apps game aa 01

To concept του παιχνιδιού είναι απλό. Έχετε ένα αριθμό από "μπίλιες" που πρέπει με ένα απλό άγγιγμα να τις αγκιστρώσετε στην μεγάλη μπάλα, η οποία γυρνάει συνεχώς. Μοναδικό εμπόδιο για εσάς, οι προηγούμενες μπίλιες που έχετε αγκιστρώσει.

ired ios apps game aa 02

Με κάθε επιτυχημένη προσπάθεια, δημιουργείται ένας κύκλος με ακτίνες, σαν τροχό ποδηλάτου. Εσείς, θα πρέπει να "τοποθετήσετε" την επόμενη ακτίνα, χωρίς να υπάρξει επαφή με καμία άλλη. Ο χειρισμός είναι πάρα πολύ απλός, για την ακρίβεια θα χρειαστεί μόνο ένα άγγιγμα προκειμένου να "αγκιστρώσετε" την μπίλια σας.

Διαβάστε για τις διαθέσιμες "Fake Call" εφαρμογές

Δεν χρειάζεται να πλοηγείστε δεξιά ή αριστερά, η κεντρική μπάλα γυρνάει συνεχώς, μαζί με τις "ακτίνες" που έχουν δημιουργηθεί. Το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει κλιμακωτά και έχει σχεδιαστεί κατά τρόπο που ο καθένας μπορεί σε τρία με τέσσερα λεπτά χρήσης να καταλάβει το ζητούμενο του παιχνιδιού, αλλά και να προχωρήσει αρκετά levels.

Στην πορεία "επιστρατεύονται" ειδικά effects όπως το slow mo και το reverse mode και θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στην στόχευσή σας. Η κίνηση της μπάλας δεν είναι σταθερή και ανά πάσα στιγμή μπορεί να επιταχύνει, να επιβραδύνει ή και να αλλάξει κατεύθυνση.

Έχετε όμως την δυνατότητα να συνεχίσετε από το επίπεδο που είχατε σταματήσει (ή χάσει) και βήμα βήμα, να επιτυγχάνετε νέα ρεκόρ, χωρίς να χρειαστεί να δοκιμάζετε κάθε φορά από την αρχή. Προτείνω το "aa" ανεπιφύλακτα για στιγμές που πρέπει "να περάσει η ώρα", όπως στην αναμονή και στις μετακινήσεις μας με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Το "aa" διατίθεται δωρεάν για iPhone & iPad από το App Store και μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ. Θα θέλαμε και την δική σας γνώμη και τα σχόλιά σας.

από Kostthem

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status