Smart Fake Call: app για ψεύτικες προγραμματισμένες κλήσεις

Smart Fake Call: app για ψεύτικες προγραμματισμένες κλήσεις
ired.gr

Πώς να προγραμματίσετε ψεύτικες κλήσεις για να ξεφύγετε από φρικτά ραντεβού και βαρετά meetings!

Έχουμε όλοι βρεθεί σε αυτή τη θέση: να καθόμαστε σε μια επαγγελματική συνάντηση που δεν λέει να τελειώσει ή να έχουμε κλείσει ραντεβού που δεν προχωράει καλά και θέλουμε απλά να εξαφανιστούμε. Αντί να πείτε ψέματα για να ξεφύγετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα «έξυπνο» app που θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση και θα σας προσφέρει την τέλεια και άκρως αληθοφανή δικαιολογία!

Το Smart Fake Call App είναι δωρεάν και μπορείτε να το κατεβάσετε από το App Store.

ired ios apps smart fake call app 01

Αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή, ανοίξτε την και επιλέξτε τα Settings. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε την εικόνα αυτού που σας καλεί, τον ήχο κλήσης και το background. Στη default εικόνα είναι o Bill Clinton, οπότε υποθέτουμε ότι θα θέλατε να την αλλάξετε (εκτός κι αν αντιστρέψετε το παιχνίδι και κάνετε πλάκα στους φίλους σας ότι σας καλεί ο πρώην πρόεδρος της Αμερικής). Θυμηθείτε εδώ και τις φάρσες που σας είχαμε προτείνει για την Πρωταπριλιά.

Για να προγραμματίσετε μια κλήση, επιλέξτε το εικονίδιο του τηλεφώνου με έναν κεραυνό και διαλέξτε σε πόση ώρα θέλετε να λάβετε μια ψεύτικη κλήση. Μπορείτε ακόμη και να πατήστε το «Start Call», ώστε η κλήση να πραγματοποιηθεί αμέσως.

ired ios apps smart fake call app 02

Όταν έχετε ρυθμίσει την ώρα, θα οδηγηθείτε αυτόματα σε μια ψεύτική home screen, που μοιάζει αρκετά με την αληθινή. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι, αναμένοντας την ψεύτικη κλήση, δεν μπορείτε να βγείτε εντελώς από την εφαρμογή αλλά θα πρέπει να την έχετε ανοικτή ώστε να φαίνεται η ψεύτικη οθόνη. Πολύ ψέμα δηλαδή!

Με μια σοφή επιλογής ώρας και ένα φυσιολογικό πρόσωπο στα στοιχεία εκείνου που υποτίθεται ότι θα σας καλέσει, και είστε έτοιμοι να ευχαριστηθείτε το «ψεύτικο» τηλεφώνημά σας και να προσποιηθείτε ότι πρέπει να φύγετε ...αμέσως.

ired ios apps smart fake call app 03

Το ατού της συγκεκριμένης εφαρμογής, σε αντίθεση με άλλες παρόμοιες, είναι ότι όταν απαντάτε στην κλήση, ακούγεται ένα ηχογραφημένο μήνυμα που κάνει πιο πιστευτό το ψέμα σας! Μπορείτε να επιλέξετε ποια φωνή θέλετε να ακούγεται από τις Ρυθμίσεις.

Πώς θα χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή; Πείτε μας τις εμπειρίες σας στα σχόλια!!

Από mirelen.

Δείτε περισσότερα: