Αποκτήστε το Apple Watch των 12.000$ με 400$

Αποκτήστε το Apple Watch των 12.000$ με 400$
ired.gr

Πώς να κάνετε το ατσάλινο Apple Watch των 400$ χρυσό!

Όπως είδαμε και σε παλιότερα άρθρα, το Apple Watch, πέρα από τη στάνταρ έκδοση των 400$, για τους κοινούς θνητούς, έρχεται και σε μια "σπέσιαλ με απ' όλα" (κάτι σαν τις πίτσες) έκδοση χρυσή των 12.000$ για τους όχι και τόσο κοινούς θνητούς (αυτούς που το αίμα τους φέρνει προς το πιο γαλάζιο). Έτσι λοιπόν όλοι εμείς που δεν είμαστε γαλαζοαίματοι (θα καταλάβατε βέβαια ότι γαλαζοαίματοι και γεμάτες τσέπες πάνε χέρι-χέρι), έχουμε δύο λύσεις: α) να καθόμαστε και να κοιτάμε το χρυσό ρολόι τρώγοντας τα νύχια μας (ή ό,τι άλλο τρώγεται) από τη ζήλια, και β) να κάνουμε το απλό ατσάλινο ρολόι μας χρυσό, έτσι για να τους μπούμε στο μάτι.

ired apple watch 12000 01

Τώρα θα μου πείτε, "Ο Αλχημιστής, είναι μυθιστόρημα του Πάολο Κοέλιο, όπερ, σύνελθε και άσ' τα όνειρα". Όμως δεν εννοώ να ασχοληθούμε με την υψηλή (πλην μάταιη) τέχνη της αλχημείας. Εννοώ να χρησιμοποιήσουμε μια άλλη πιο "down to earth" μέθοδο που και αποτελέσματα έχει και επιπλέον δυνατότητες μας προσφέρει.

Και εξηγούμαι...

ired apple watch 12000 02

Πρώτον, η ιδέα δεν είναι δική μου. Ανήκει στον δημιουργικότατο Casey Neistat, ο οποίος πήρε ένα μαύρο σπορ Apple Watch των 42mm και το μετέτρεψε σε πανομοιότυπο με το αντίστοιχο χρυσό. Βέβαια, θα μου πείτε, "Καλά ρε με μεγάλε, δουλειά δεν είχε ο διάολος... κλπ". Ναι αλλά από την άλλη, "πενία τέχνας κατεργάζεται" λέω εγώ, οπότε θα το κάνω χρυσό και θα πει κι ένα τραγούδι.

Και όσο κι αν δεν το πιστεύετε, το αποτέλεσμα είναι πραγματικά καλό και σίγουρα θα ξεγελάσει πολλούς (ειδικά αν ψάχνεστε, αν καταλαβαίνετε τι εννοώ) να νομίσουν ότι είστε αρκετά λεφτάς ώστε να μπορείτε να αγοράσετε το χρυσό Apple Watch των 12.000$.

Δείτε λοιπόν το βίντεο παρακάτω.

Είναι βέβαιο ότι με τον καιρό το χρυσό σπρέι θα αρχίσει να ξεβάφει, αλλά μπορείτε πάντα να το ξαναπεράσετε και θα είναι σαν καινούριο και ταυτόχρονα θα γλιτώσετε τα λεφτάκια σας για να αγοράσετε κάτι άλλο. Και με αυτά που θα γλιτώσετε (συν το ξύλο από τη γυναίκα σας που πάλι θα γλιτώσετε), αγοράστε της ένα καινούριο πλυντήριο - θα σας κάνει θεό και θα σας μείνουν και τα ρέστα να τα χαλάσετε κάπου αλλού. Ή να κάνετε καμιά φιλανθρωπία. Λέμε τώρα, αν σας τρώει η τσέπη σας να χαλάσετε κάπου 12.000$.

Τώρα βέβαια, μου μπαίνουν κι άλλες ιδέες, με δεδομένο το πόσα είδη σπρέι κυκλοφορούν και με πόσο ωραίες αποχρώσεις. Έχω δει, π.χ, κάτι πανέμορφα σπρέι με μεταλλικές αποχρώσεις, πέραν του χρυσού, ή άλλα που δίνουν την αίσθηση του σφυρήλατου μετάλλου κλπ. Νομίζω είναι θέμα χρόνου, προτού αρχίσουν οι "αλχημείες" στην κυριολεξία (είδατε; να ο Αλχημιστής).

Για να μην πω ότι, έτσι και το πάρουν πρέφα οι φίλοι μας οι Κινέζοι, προβλέπεται να κυκλοφορήσουν ολόκληρα κιτ μετατροπής και τότε, ποιος μας πιάνει. Εδώ έχουν κυκλοφορήσει κιτ μετατροπής iPod σε iPhone, στο "βαψιματάκι" του Apple Watch θα κολλήσουν; Και σίγουρα, θα κυκλοφορήσουν καλύτερα λουράκια ή μπρασελέ , έτσι για να μπούμε και στο μάτι αυτών των Celebrities με το customized Apple Watch.

Σκηνή στο σπίτι...

-Αγάπη μου να σου δείξω...

-Ανεπρόκοπε τι πήγες κι έκανες;

-Αγάπη μου να σου εξηγήσω... μη...άουτς... άιιιιι ... αυτό δεν το υπολόγισα, παρά είναι πειστικό το χρώμα.

από Elichord

Δείτε περισσότερα: