Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέα ελληνική εφαρμογή για πρώτες βοήθειες

Νέα ελληνική εφαρμογή για πρώτες βοήθειες
ired.gr

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, ανοίξτε το app του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Σας έχει τύχει ποτέ να βρίσκεστε σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης και να εύχεστε να έχετε ένα οδηγό Πρώτων Βοηθειών για να δείτε τι ακριβώς πρέπει να κάνετε; Και όταν λέμε έκτακτη ανάγκη δεν εννοούμε να μην έχετε μπαταρία στο κινητό σας. Πόσο πιο ήρεμοι θα νιώθατε αν ξέρατε ότι έχετε έναν οδηγό Πρώτων Βοηθειών στο κινητό σας, το οποίο έχετε πάντα μαζί σας;

Κάτι τέτοιο σκέφτηκε και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και δημιούργησε την ομώνυμη εφαρμογή για κινητά με οπτικοακουστικές οδηγίες άμεσης αντιμετώπισης για τα πιο κοινά έκτακτα περιστατικά.

ired iphone first aid app 01

  • Απλές οδηγίες βήμα προς βήμα σας καθοδηγούν μέσα από καθημερινά σενάρια πρώτων βοηθειών.
  • Πλήρως συμβατή εφαρμογή με τον Ευρωπαϊκό Αριθμό Έκτακτης Ανάγκης 112, αλλά και με τους 3ψήφιους αριθμούς της Ελληνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) και του Λιμενικού Σώματος ώστε να μπορείτε να καλέσετε από την εφαρμογή ανά πάσα στιγμή.

ired iphone first aid app 02

  • Βίντεο και κινούμενα σχέδια κάνουν τη μάθηση πρώτων βοηθειών διασκεδαστική και εύκολη.
  • Συμβουλές ασφαλείας για τα πάντα, από την προστασία σε περίπτωση εκδήλωσης ακραίων καιρικών φαινομένων έως τις άμεσες ενέργειες σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος ή σεισμό, σας βοηθούν να προετοιμαστείτε αποτελεσματικά.

ired iphone first aid app 03

  • Το περιεχόμενο είναι προεγκατεστημένο στη συσκευή σας, που σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες για την ασφάλειά σας, ανά πάσα στιγμή, ακόμη και χωρίς λήψη ή σύνδεση στο Internet.
  • Διαδραστικά κουίζ σας επιτρέπουν να δοκιμάσετε τις γνώσεις σας και να κερδίσετε κονκάρδες που μπορείτε να μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή βασίστηκε στο πρόγραμμα Everyday First Aid program του Βρετανικού Ερυθρού Σταυρού και την αντίστοιχη εφαρμογή πρώτων βοηθειών του Βρετανικού Ερυθρού Σταυρού που δημιουργήθηκε το 2012.

Μπορείτε να την κατεβάσετε σε λειτουργικά συστήματα Android και iOS, αναζητώντας τη με το όνομα «Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός».

Από mirelen.

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status