Πώς να ξεφορτωθείς την εφαρμογή Apple Watch από το iPhone

Πώς να ξεφορτωθείς την εφαρμογή Apple Watch από το iPhone
ired.gr

«Δε σε θέλω, θα με πάρεις» φαίνεται να μας λέει η Apple Watch εφαρμογή που βλέπουμε εδώ και δύο μήνες σχεδόν στην οθόνη του κινητού μας! Όμως υπάρχει τρόπος να την κρύψουμε!

Με την προηγούμενη αναβάθμιση του λογισμικού σε 8.2, η Apple εγκατέστησε, χωρίς να μας ρωτήσει, το Apple Watch app. Πρόκειται για μια εφαρμογή με την οποία συνδέεται το Apple Watch με το iPhone. Σε περίπτωση όμως που δεν έχετε Apple Watch και δεν σκοπεύετε να αγοράσετε σύντομα, αν και σας έχουμε επισημάνει 5 λόγους για να το κάνετε η εφαρμογή μπορεί σας ενοχλεί, ιδιαίτερα επειδή δεν μπορείτε να τη διαγράψετε από τη homescreen σας.

ired iphone delete apple watch app 01

Η λύση που θα σας προτείνουμε δεν είναι τέλεια, γιατί δεν διαγράφει την εφαρμογή εντελώς αλλά στην ουσία την εξαφανίζει, χωρίς να χρειαστεί να τη βάλετε σε έναν φάκελο με τίτλο «Crapple» ή «Άχρηστα apps». Επίσης, θα πρέπει να επαναλαμβάνετε τη διαδικασία κάθε φορά που κάνετε επανεκκίνηση στο iPhone, κάτι που ελπίζουμε να διορθωθεί στο μέλλον. To trick λειτουργεί για οποιαδήποτε εφαρμογή που έχει τη δυνατότητα διαγραφής.

1. Για να διαγράψετε τo Apple Watch app μέχρι την επόμενη επανεκκίνηση θα πρέπει να έχετε γεμάτη από apps την Home Screen και το Apple Watch app να βρίσκεται στη δεύτερη σελίδα.

2. Πατήστε και κρατήστε την εφαρμογή και μεταφέρετέ την στην πρώτη οθόνη.

3. Κρατήστε την πάνω από μια άλλη εφαρμογή, φτιάχνοντας έναν φάκελο που θα περιέχει και τις δυο.

4. Κρατώντας ανοιχτό τον φάκελο, πατήστε και κρατήστε το Apple Watch app και τραβήξτε το έξω προς τα κάτω. Αφήστε το και θα το έχετε διαγράψει με επιτυχία.

ired iphone delete apple watch app 02

Αν τα «ακροβατικά» που περιγράψαμε σας φαίνονται περίεργα, μπορείτε απλά να «κρύψετε» την εφαρμογή σε έναν φάκελο στη δεύτερη σελίδα του κινητού, η οποία θα μείνει στη θέση που της ορίσατε, κάθε φορά που κάνετε restart. Στο παρελθόν, σας έχουμε δείξει δυο κολπάκια για το πως να κάνετε επανεκκίνηση χωρίς πλήκτρα.

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »