Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Apple ανακοινώνει επίσημα το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών WWDC 2015

Η Apple ανακοινώνει επίσημα το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών WWDC 2015
ired.gr

Τελικά η Apple ανακοίνωσε τις ημερομηνίες για το επερχόμενο WWDC 2015.

H Apple ανακοίνωσε την Τρίτη, το ετήσιο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών, το οποίο αναμένεται να πραγματοποιηθεί κατά το χρονικό διάστημα 8 έως 12 Ιουνίου 2015, στο Moscone West του Σαν Φρανσίσκο. Στο WWDC 2015 θα συμμετέχουν πάνω από 1000 μηχανικοί της εταιρείας, θα διεξαχθούν περισσότερες από 100 τεχνικές ενότητες, hands-on εργαστήρια και θα απονεμηθούν βραβεία σχεδιασμού, τα Apple Design Awards.

Από την Apple περιμένουμε όπως κάθε χρόνο τις ανακοινώσεις χαρακτηριστικών του επερχόμενου iOS και OS X, στην εκδήλωση, προφανώς για το iOS 9 και OS X 10.11.

Το App Store, πυροδότησε ένα οικοσύστημα εφαρμογών, απλά εκπληκτικό, το οποίο άλλαξε όχι μόνο τις ζωές των πελατών του, αλλά δημιούργησε και εκατομμύρια θέσεις εργασίας σε όλον τον κόσμο

ανέφερε ο Philip Schiller, αντιπρόεδρος Worldwide Marketing.

Έχουμε απίστευτες νέες δυνατότητες για το iOS και το OS X, να μοιραστούμε με τους προγραμματιστές στο WWDC και με όλον τον κόσμο

και ανυπομονεί να δει την επόμενη γενιά υλοποιήσεων εφαρμογών που πρόκειται να αναπτυχθούν.

ired tech news wwdc 2015 01

Η Apple προσφέρει στους προγραμματιστές τη δυνατότητα να υποβάλλουν αίτηση για εισιτήρια με τη μέθοδο της κλήρωσης, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά το WWDC 2015, από σήμερα έως 17 Απριλίου και ώρα 10.00 am. Οι προγραμματιστές για να συμμετέχουν, θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι στο iOS Developer Program, iOS Enterprise Program ή Mac Developer Program, με ημερομηνία έως και 14 Απριλίου στις 5.30 p.m.

Διαβάστε επίσης: App Store: Nέο παγκόσμιο ρεκόρ, την πρώτη εβδομάδα του 2015

Το κόστος εισιτηρίων ανέρχεται στα $1599 και οι επιλαχόντες που θα παρακολουθήσουν την εκδήλωση, θα ενημερωθούν έως τις 20 Απριλίου στις 5.00 pm. Διαθέσιμες θα είναι επίσης υποτροφίες WWDC, για φοιτητές και μέλη οργανισμών που συμμετέχουν στο STEM σε όλον τον κόσμο. Η εταιρεία διευκρινίζει πως οι προγραμματιστές ηλικιών 13-17 ετών, θα πρέπει να ολοκληρώσουν την υποβολή τους μέσω του γονέα ή του κηδεμόνα τους.

Η Apple θα διαθέσει μέσω streaming video αρκετές συνεδρίες του WWDC, για τους προγραμματιστές οι οποίοι δεν θα καταφέρουν να παραστούν στην εκδήλωση. Οι συνεδρίες θα εστιαστούν σε συσκευές όπως Mac, iPhone, iPad και το Apple Watch, συμπεριλαμβανομένων, του σχεδιασμού, framework εφαρμογών, την Υγεία και την καλή φυσική κατάσταση, τα γραφικά και τα παιχνίδια, μέσα ενημέρωσης, βασικές τεχνολογίες λογισμικού OS, εργαλεία ανάπτυξης και γλωσσών καθώς και ενότητες για επιχειρήσεις. Τα εργαστήρια θα επικεντρωθούν στην τεχνολογία, το σχεδιασμό, τη διεπαφή των χρηστών και το App Store.

από DINFUN

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status