Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κάνε το iPod Touch 4g, iPhone!

Κάνε το iPod Touch 4g, iPhone!
ired.gr

Πώς να μετατρέψετε το iPod σας σε πλήρες iPhone

Το iPod Touch είναι μια πολύ ωραία συσκευή που δεν υπολείπεται σε τίποτε σχεδόν από το αντίστοιχο iPhone πέρα από το ότι δεν παίρνει τηλέφωνα και δε στέλνει ή λαμβάνει SMS. Μάλιστα θα μπορούσαμε να πούμε ότι στην ουσία είναι ένα "κομμένο" iPhone. Αυτός είναι ο λόγος λοιπόν που κάποιοι σκέφτηκαν ότι με τα κατάλληλα αξεσουάρ μπορούν να το μετατρέψουν σε ένα πλήρες iPhone. Εμείς λοιπόν θέλουμε να σας δείξουμε τη διαδικασία και από εκεί κι ύστερα, εσείς αποφασίζετε αν θέλετε να προβείτε σε μια τέτοια αλλαγή.

Δείτε ακόμη: Οδηγίες για την χρήση των ακουστικών iPhone

ired iphone make ipod iphone 01

Τι θα χρειαστείτε

Η μετατροπή δεν είναι κάτι το δύσκολο, το αντίθετο μάλιστα: είναι παιδικό παιχνίδι. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μια ειδική θήκη που θα αγοράσετε από τη διεύθυνση: peel520.et/buy/. Υπάρχουν τέσσερις διαφορετικές (δύο μαύρες, δύο άσπρες, με το απλό μοντέλο να έχει μπαταρία 1600mAh και το Exquis 1900mah) και απλά εσείς διαλέγετε πια σας αρέσει καλύτερα.

Επίσης θα χρειαστείτε ένα iPod Touch 4g (το αυτονόητο) με λειτουργικό τουλάχιστον iOS 5.1 και κάτι ακόμη: θα πρέπει να του κάνετε jailbrake γιατί οι εφαρμογές που θα χρειαστείτε για το τηλέφωνο και την υπηρεσία SMS βρίσκονται στο Cydia.

Βεβαίως θα πρέπει να έχετε κάνει και μια σύνδεση σε μια εταιρία κινητής τηλεφωνίας και να έχετε πάρει την απαραίτητη κάρτα SIM (πλήρους μεγέθους).

Βήμα-βήμα

Ανοίγετε τη θήκη από την πάνω μεριά και τοποθετείτε το iPod "γλιστρώντας" το προσεκτικά μέχρι να ακουμπήσει στο κάτω μέρος της θήκης. Έπειτα, τοποθετείτε το άνω τμήμα της θήκης και το κουμπώνετε με προσοχή, ελέγχοντας ότι έγινε η σύνδεση μεταξύ θήκης και iPod. Θα δείτε ότι εμφανίζεται το σήμα μιας δεύτερης μπαταρίας, δίπλα στο εικονίδιο της μπαταρίας του iPod (άνω δεξιά). Αυτή είναι η μπαταρία της θήκης. Υπόψιν ότι η θήκη έχει και λειτουργία δόνησης!

Δείτε ακόμη: Εφαρμογές που πρέπει να έχετε στο iPhone σας

ired iphone make ipod iphone 02

Κατόπιν, θα πρέπει να εισάγετε την κάρτα SIM. Στη δεξιά πλευρά της θήκης, υπάρχει μία θυρίδα όπου εισάγετε την κάρτα όπως εισάγουμε τις κάρτες SD των φωτογραφικών μηχανών (έχει ένα μικρό ελατήριο και κουμπώνει σπρώχνοντας).

ired iphone make ipod iphone 03

Εφόσον γίνει και αυτό, θα πάτε στο Cydia (όπως είπαμε θα πρέπει να έχετε κάνει jailbrake στο iPod), πηγαίνετε στο Manage>Sources, επιλέγετε Edit>Add και γράφετε στο πεδίο: https://Yosion.net/cydia2/ για να προστεθεί η υπηρεσία της Yosion.net.

Δείτε ακόμη: Ραδιόφωνο Free - Ακούστε ραδιόφωνο στο iPhone σας

ired iphone make ipod iphone 04

ired iphone make ipod iphone 05

Μόλις προστεθεί, την επιλέγετε και εγκαθιστάτε την εφαρμογή Yosion.app και, αν θέλετε, τις προαιρετικές εφαρμογές Erica Utilities και GPRS Connection.

ired iphone make ipod iphone 06

ired iphone make ipod iphone 07

Επιστρέφοντας στο Cydia θα δείτε τα δύο εικονίδια του τηλεφώνου και της υπηρεσίας SMS στο κάτω μέρος της κεντρικής οθόνης του iPod σας.

Δείτε ακόμη: Τι είναι η ένδειξη "άλλο" στην μνήμη του iPhone και πως μειώνεται

ired iphone make ipod iphone 08

Αυτό ήταν, ωραία και απλά. Αν θέλετε να αποκτήσετε ένα iPhone από το iPod σας και είστε ο περιπετειώδης τύπος που δε φοβάται τα jailbrake, μπορείτε να το δοκιμάσετε. Για μια καλύτερη παρουσίαση και αν καταλαβαίνετε αγγλικά, δείτε το παρακάτω βίντεο:

από Elichord

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status