10 gadgets που πάνε την τεμπελιά σε άλλο επίπεδο

10 gadgets που πάνε την τεμπελιά σε άλλο επίπεδο
ired.gr

10 τρελά gadgets για... τεμπέληδες!

Υπάρχουν στιγμές δεν αποφασίζουμε να σηκωθούμε από τον καναπέ. Είναι οι στιγμές απόλυτης βαρεμάρας και τεμπελιάς που κάθε άνθρωπος δικαιούται να έχει. Αν μάλιστα έχετε προνοήσει και προμηθευτεί τα απόλυτα gadgets τεμπελιάς που σας παρουσιάζουμε, θα αναφωνήσετε την ελληνική παροιμία «καλό είναι το καθισιό, μα σαν την ξάπλα όχι».

1. Το τρίτο χέρι που πάντα θα θέλατε να είχατε για να κρατάει το πιστολάκι. Απλά φανταστείτε τον εαυτό σας να χοροπηδάει μπροστά του για να στεγνώσετε το μαλλί από όλες τις πλευρές.

ired diafora lazy gadgets 01

2. Εσείς και το χαρτί υγείας θα έρθει πιο κοντά.

ired diafora lazy gadgets 02

3. Βλέπετε την αγαπημένη σας ταινία στον καναπέ και συνειδητοποιείτε ότι δεν έχετε φέρει το ανοιχτήρι για τη μπίρα. Πιάστε το τηλεκοντρόλ παύλα ελβετικός σουγιάς για να μη χάσετε ούτε λεπτό τηλεοπτικού προγράμματος.

ired diafora lazy gadgets 03

Φορτίστε τη μπαταρία του κινητού ποδηλατώντας

4. Καύσωνας κι εσείς κουρασμένοι από τις υψηλές θερμοκρασίες δεν έχετε το κουράγιο να γλείψετε ούτε το παγωτό. Η θήκη αυτή σας λύνει τα χέρια, γυρνάει μόνη της και ξεκουράζει τη γλώσσα σας.

ired diafora lazy gadgets 04

5. Πόσες φορές δεν έχετε ξαπλώσει στο κρεβάτι με όρεξη να διαβάσετε ένα βιβλίο πριν κοιμηθείτε αλλά δεν σας βολεύει η καθιστή στάση; Ξαπλώστε ελεύθερα και βάλτε τα «διακριτικά» αυτά γυαλιά με πρισματικούς φακούς.

ired diafora lazy gadgets 05

6. Ποιος σηκώνεται να πάει στην κουζίνα να φτιάξει σάντουιτς, όταν υπάρχει έτοιμο σε ...κονσέρβα;

ired diafora lazy gadgets 06

Δείτε: τα πιο τρελά αξεσουάρ για iPhone

7. Οι γυναίκες το θέλουν κάτω, οι άντρες πάνω. Έχουν γίνει μεγάλοι καβγάδες για το καπάκι της τουαλέτας. Αυτό το ποδοκίνητο πετάλι κάνει όλη τη δουλειά και τους κρατάει όλους ευχαριστημένους.

ired diafora lazy gadgets 07

20 gadgets υπό εξαφάνιση

8. Η κούπα ανακατεύει τον καφέ μόνη της γιατί λειτουργεί με μπαταρίες. Εντάξει, αν πεταχτεί και λίγο έξω, μην το κάνετε θέμα.

ired diafora lazy gadgets 08

9. Δεν φοράτε γραβάτα; Και που θα ρίξετε έναν υπνάκο όταν νυστάξετε; Εννοείται ότι αν σας πάρει ο ύπνος ξαφνικά, θα ακουμπήσετε το κεφάλι σας στη γραβάτα που φουσκώνει μόνη της.

ired diafora lazy gadgets 09

10. Σε συνδυασμό με το ανοιχτήρι-τηλεκοντρόλ, με αυτή τη μηχανή ποπ κορν θα απολαύσετε ταινία χωρίς να κουνηθείτε από τη θέση του καναπέ. Στοχεύει τα ποπ κορν ακριβώς στο στόμα σας κάθε φορά που του φωνάζετε «ποπ».

ired diafora lazy gadgets 10

Από mirelen

Δείτε περισσότερα: